Maramures, pe harta Caravanei Culturale (C)

Povești, eroi și acțiune, actori preferați și scene memorabile – sunt acele lucruri de care ai vrea să te bucuri mai des. Compania Inspire Group s-a gândit la tine și a pus la cale Caravana Culturală de film și carte.

caravanaculturalainbaiamare

Colindăm țara în lung și în lat și ajungem în Baia Mare pe 21-22 iulie. Dacă ești interest de cultură și educație, te invităm într-o atmosferă prietenoasă, în aer liber pentru 2 zile de bucurie în care vom difuza câte un film pe seară, în timp ce cărțile din stand te vor îndemna să le citești, pagină cu pagină.

În fiecare seară vei avea ocazia să vizionezi un film de colecție pe marele ecran și să câștigi premii în cărți de la editura Nemira. Vor fi alături de noi și partenerii Mercedes Benz, Coca-Cola Hellenic, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur, Persil, 3M, Nescafe și Vivat care te vor așteapta la eveniment cu multe alte activități, premii și surprize estivale.

Află mai multe detalii despre eveniment pe site: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/baia-mare.html .

Ia pe cine îți iese în cale: părinte, bunic, nepot, frate, soră sau prieten și vino să te bucuri de 2 seri de cultură la tine în oraș.

Te așteptăm la cel mai mare eveniment național ce promovează transmiterea valorilor prin carte și film!

Eveniment susținut de: Gazeta de Maranures, KissFM,Agerpres, Hotnews, WebPR, Cinemagia, Zile si Nopti, Ziare.com, Business24, Adevarul, Urban.ro, Edu News, Sapte Seri, Romania Pozitiva, 9AM, Wall Street, Bookland, Romania Pozitiva, Studentie.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, Studentdinprovincie, RegieLive.ro.

Pentru mai multe informatii si parteneriate:

Alexandra Nica | PR Coordinator

0729923450 | alexandra.nica@inspiregroup.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*