Distractie si soare la "Plaja Coruia"

Fiind sambata, mai ales dimineata devreme, va recomand sa incercati un loc de agrement in care va veti intoarce cu siguranta.

     Locul sau plaja se afla in localitatea Coruia, la 13 km de Baia Mare, face parte din zona metropolitana a orasului nostru. De ce plaja? Simplu. Se afla pe malul raului Lapusel, iar acolo s-a amenajat o zona verde cu teren de sport si bineinteles o plaja pentru cei care doresc sa se racoreasca in apa Lapuselului.
     Vreau sa va spun ca acolo se tine la curatenie, deci daca aveti apucaturi necivilizate, nu va recomand sa vizitati locul, veti fi imediat poftiti acasa. In incinta plajei este si un bar de unde puteti procura de la sucuri, bauturi pana la inghetata si chips. Preturile sunt mai mult decat acceptabile. Muzica este oferita de catre cei care administreaza locul. Si pot sa va spun ca impaca fiecare gen. Exista si o parcare spatioasa, nu trebuie sa va parcati masina pe marginea drumului.
   Aveti si un gratar unde puteti sa faceti foc sau daca doriti puteti sa faceti si pe plaja, dar doar in gratare speciale incat sa nu ajunga focul pe pamant.
   Terenul de sport se poate folosi contracost, 5 lei si jucati pana va plictisiti.
    Nu e un loc cu fite, dar cu siguranta merita vizitat, veti fi surprinsi ca la noi in tara se poate si asa. Va asteptam la plaja din Coruia.

4 comentarii

  1. Poi cand e concediu se poate explora tara asta..Mai exista si alte locuri pe langa Delta si Marea Neagra 🙂
    Te asteptam in Baia Mare…

  2. Merg de foarte multe ori acolo, mai ales cand e vara ca acum. Stau in Sighet deci nu e asa departe si ciar imi place acel loc minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*