Edil promite – episodul VIII

Edil promite - episodul IX
Edil promite - episodul VII

Luna februarie a fatidicului an 2016 a fost extrem de modestă, în special pentru standardele de implicare ale domnului primar ales Cătălin Cherecheș. Mare lucru nu a făcut, mare lucru nu e de zis… Spicuim sumar din sumar și cu asta basta!

Suntem anunțați că Cherecheș va candida pentru un nou mandat de primar din partea Coalițienilor pentru Baia Mare, susținut de Forumul nemților și țărăniști. Cherecheș lansează o invitație către băimăreni să se înscrie în coaliție. Totodată, primarul anunță că nu va intra în niciun fel de colaborare înainte de alegeri cu vreun partid politic mai mare sau mai mic. Și s-a ținut de cuvânt… A semnat protocolul de pace cu toată lumea abia mult mai târziu, după alegeri 🙂

Rămânem cu acest citat legendar din Cherecheș: “Noi, în comparație cu ceilalți, putem arăta trei lucruri pe care nimeni nu le poate arăta. Cum a fost Baia Mare, cum este Baia Mare azi și cum va fi Baia Mare. Nimeni nu poate arăta acest lucru decât eu și Coaliția pentru Baia Mare”.

Ah… Și să nu uităm că sediul coaliției a fost sfințit de un preot ortodox și unul catolic – pentru că toleranță și deschidere spre diversitate!

15 februarie 2016 – apare o știre care ne dezvăluie faptul că performanța economică a municipiului Baia Mare este recunoscută în topul Forbes “Orașe pentru afaceri”. – Cherecheș nu ratează momentul pentru a promite din nou Parcul Industrial de la CUPROM. 🙂

V-am zis de coaliție? No… Tot în februarie aflăm că “profesioniștii care au dus Baia Mare în finala pentru Capitală Europeană a Culturii sunt invitați să candideze pe listele coaliției”. Așa ajung Andreea Ciortea și Mihaela Pușnava să candideze. Mai bine era candidoză!

16 februarie – Gheorghe Marcaș, președintele Camerei de Comerț și Industrie primește titlul de Cetățean de onoare al orașului. – probabil pentru rezultate economice deosebite!

20 februarie – din nou “Municipiul preia tot ceea ce înseamnă managementul, organizarea și strategia de dezvoltare a celor două echipe” – după care puteți uita…

29 februarie – mai multe sensuri giratorii din primăvară.

Atât! Știu… Slăbuț 🙁

Mâine, martie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *