Eliberat

Colonia Pictorilor
Spre normalitate

nastase3Vuiește toată țara că nevinovatul a fost eliberat. Deși nu și-a ispășit nici jumătate din sentința dată, omul care a ajuns dintr-o greșeală după gratii, respiră din nou aerul proaspăt al libertății. Cine s-ar fi gândit?

Anul trecut, în vară, fostul prim-ministru Adrian Năstase a ajuns la pușcărie, fiind condamnat pentru acte de corupție. De altfel, dacă anchetele s-ar face la sânge, cu siguranță mai există sute de foști parlamentari, al căror loc este cel de după gratii. Din păcate, pentru domnia sa, prim-ministrul adus în discuție, a fost arătat drept model.

Năstase nu a putut suporta gândul detenției și, într-un gest de mare curaj, s-a gândit să-și încheie socotelile cu țara asta. Astfel, la 63 de ani, s-a împușcat în gât, dar, din păcate pentru el a ratat. Totuși, cum poți rata atunci când ții pistolul la gât? După o scurtă perioadă de acomodare în spital, a ajuns la Jilava, într-un final.

Atunci când auzi de Jilava, te gândești la ce e mai rău. Drept să fiu, pentru unii dintre deținuți chiar e, însă pentru deținutul Năstase a fost o perioadă de meditație. În acest loc a avut timp să scrie o mulțime de cărți, a avut acces nelimitat la internet. De asemenea, a beneficiat de vizite dese din partea familiei și, cu siguranță, a avut acces și la telefonia mobilă.

Momentul eliberării a fost așteptat cu nerăbdare de toată suflarea pesedistă. După părerea lor, condamnarea domnului Năstase este o făcătură politică marca Băsescu. Așadar, toată țara ar trebui să fraternizeze cu ei și să îl considere nevinovat pe deținut.

La urma urmei omul și-a ispășit pedeapsa și se poate întoarce liniștit la viața pe care a avut-o înainte de condamnare. Va avea o mică cicatrice pe gât și cărțile care îi vor aminti mereu de perioada petrecută la pensiunea Jilava.

P.S.: Ne merităm soarta.

Foto aici.

Comentarii

  1. By DANAP.RO

  2. By Rolling Ideas

  3. By Gigi

  4. By Rolling Ideas

  5. By Adriana

  6. By Adrian B

  7. By Adriana D.

  8. By bulgaria all inclusive

  9. By Nautilus

  10. By SydowBlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *