Eveniment oferit de Cătălin Cherecheș

Eveniment oferit de Cătălin Cherecheș. Asta s-a putut citi timp de mai multe zile pe toți stâlpii orașului. Este vorba despre un eveniment muzical pe care primarul nostru l-a oferit femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie. Toate bune și frumoase, însă eu mi-am pus unele întrebări.

Primarul a făcut atâtea lucruri bune sau mai puțin bune, încât, uneori cred că exagerez cu aventurile sale. Astfel, atunci când se organizează un eveniment de asemenea amploare, care umple la refuz Sala Sporturilor Lascăr Pană, este  normal să ne întrebăm de unde provin banii.

Domnul Cherecheș s-ar fi integrat de minune în societatea romană, acolo unde oamenii înstăriți ofereau pe cheltuiala lor spectacole plebei ascultătoare. Cel puțin eu așa interpretez aceste evenimente oferite de…Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva în Baia Mare. Plebea merge se distrează și uită de toate neajunsurile orașului.

De altfel, ieri am auzit un lucru, care nu cred că o să-i placă primarului. La serviciu, un coleg îmi tot spune următorul lucru: de când e Cherecheș primar, drumurile arată sub orice critică. Dacă ne gândim bine sună foarte grav și știu că nu toate arată execrabil, însă vă invit să parcurgeți bulevardul București pentru o experiență de offroad:).

Mă aștept ca evenimentele oferite de primar orașului, să fie înfăptuite doar după ce se rezolvă problemele actuale. Nu spun, avem nevoie și de momente relaxante, însă ne-ați oferit sărbătorile specifice fiecărui anotimp al anului, care zic eu că sunt suficiente pentru cetățenii acestui oraș.

12 comentarii

 1. Deși nu am avut o iarnă prea geroasă, peste tot drumurile arată ca naiba, inclusiv drumuri naționale acoperite astă-toamnă. Asta dovedește calitatea lucrărilor, nu neapărat preocuparea sau lipsa de preocupare a primarului, prefectului, guvernatorului…
  Cât despre acțiunea ”panem et circenses”, după părerea mea genul acesta de activități ar trebui să se organizeze din sponsorizări, nicidecum din dările pe care le plătim la finanțe…Poate este și cazul evenimentului citat de tine? Normal ar fi ca primarul vostru să anunțe de unde provin banii…părerea mea.

 2. E din banii lui, nu e asta problema. Are de unde, problema e ca astfel se incearca spalarea pe creier a cetatenilor acestui oras.

 3. Ai inchis „boldul” vechi si nu stiam de unde sa te iau.
  Bine te-am regasit.
  Ceva normal, la chef uita roamnul de toate datoriile.
  Cateodata nici nu mai stii cum sa faci sa fie bine. Daca faci spectacole nu-i bine, daca nu faci, de ce nu faci … Nu-i usor pe o functie de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*