La mulți ani, femeie!

Ziua femeii      Azi e ziua mondială a femeii. Momentul în care toți bărbații trebuie să aducă mulțumiri femeilor din viața lor. În cazul țării noastre tot azi se sărbătorește și ziua mamei. Posibil cea mai importantă ființă din viața oricărui om. La o adică, ea e cea care ne dă viață, nu?

      Azi voi mulțumi și eu femeilor din viața mea pentru simplul fapt că ele există și îmi fac viața mai ușoară sau mai grea…depinde de situație. Îi mulțumesc nevestei mele că există și că împotriva tuturor aparențelor stă alături de un ungur instigator :). Îi mulțumesc că mă înțelege și că îmi acceptă toate porcăriile, unele cu chiu cu vai.

      Mulțumesc mamei mele, care m-a crecut și educat. Care mi-a suportat toate derapajele adolescentine, care m-a susținut indiferent de lucrurile pe care le-am făcut. Și credeți-mă nu au fost doar lucruri minunate 🙂 Mulțumesc bunicelor mele, care și-au adus aportul la educația mea și continuă să existe. Le doresc de acum încolo să își cunoască și strănepoții.

Dacă n-ar fi soacrele, nu ar fi nici nevestele. Așa că soacră, îți mulțumesc că i-ai predat din misterele bucătăriei nevestei mele, la ora actuală îmi prinde foarte bine. Aaa, până nu uit, îți mulțumesc că atunci când am poftă de ceva mâncare, pot să te rog și îmi și faci.

Astea ar fi cele mai importante femei din viața oricărui bărbat, ele merită să fie apreciate în fiecare zi, nu doar azi. Dar le doresc tuturor femeilor pe care le cunosc să fie iubite și respectate, să aibă parte de tot ceea își doresc. La final un călduros, la mulți ani, femeie !

13 comentarii

  1. Mulțumim de urare :)! Totuși, ziua bărbatului când este, că am înțeles că ar exista și așa ceva?

  2. Foarte frumos, instigatorule :)…
    Sănătate și fericire femeilor din viața ta!
    Ziua bărbatului este 19 noiembrie…așa că mai avem de așteptat…

  3. uite domne, ai trecut pe domeniu propriu. in sfarsit se incarca si blogul tau in 2 secunde nu in 20 :)) sa fie intr-un ceas bun si ascensiune cat mai rapida.

  4. Da si eu sunt de acord,tuturor femeilor multa sanatate,viata lunga realizari pe toate planurile,dragoste,iubire,La multi anii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*