Factura de sarbatori

Am castigat titlul de cel mai frumos impodobit oras din Romania. Pe baza voturilor celor care au participat la acest sondaj. Posibil ca baimarenii sa fi facut act de prezenta la vot si asta ne-a propulsat pentru al doilea consecutiv in frunte.

Avand in vedere ca au fost instalate catevamilioane de beculete m-as fi mirat daca nu am fi castigat noi. Tot orasul a vibrat in perioada lunii decembrie. Oamenii ramaneau cu gura cascata seara cand se plimbau pe principalele artere baimarene.

Primarul si-a atins scopul. Pentru fiecare astfel de gest isi castiga simpatia a multor baimareni. Desi multi au zis ca nu avem noi nevoie de atatea luminite ca mai bine s-ar investi banii in altceva, la final toti au fost mandri de oras.

Acum urmeaza factura de electricitate. Orasul nu sta tocmai roz din punct de vedere financiar iar aceasta parada a luminilor sigur ne va usura bugetul cu cateva mii de lei. Iar cand anumite lucrari nu se vor finaliza la timp sau unele investitii vor necestia amanari, domnul Catalin Chereches sa fie sigur ca presa isi va aduce aminte de luminite.
Puteam fi un oras cu mai putin luminite, cu mai putini metri la brad si cu mai multi bani in buzunar. Uneori e bine sa dam dovada de chizbzuinta si castigam mai mult pe viitor.

P.S.: Ne place dar ne costa, nu ne place comentam 🙂

Sursa foto: baiamare.ro

22 de comentarii

 1. Si la noi anul trecut a facut chestia asta primarul vechi…dar asta si cateva mici sicane, l-au fauct sa piarda alegerile…

 2. Tot ce e frumos costa.. si de calitate, nu?
  Din pacate la noi a fost cel mai jalnic an in ceea ce priveste podoabele de sarbatori.. ca deh.. le-au trebuit bani pentru campanie 🙂

 3. nu cred ca consuma prea mult beculetele alea. oricum sunt bani irositi si cu beculetele si cu electricitatea. nu ajuta la nimic nici orasul impodobit nici beculetele.

  traim niste vremuri in care, eu unul daca as fi primar, tot banii, tot bugetul disponibil l-as folosi pentru crearea locurilor de munca. asta e tot ce conteaza intr-un oras. ca becurile nu tin de foame nimanui

 4. Ai dreptate cu chibzuinta… dar ce frumos brad ati avut! 🙂 Poate data viitoare doborati vreun record mondial, iar investitorii vor da buzna in Baia Mare 😀 Lasand gluma la o parte, reclama asta cu cel mai mare si mai frumos brad nu va poate strica. O data e Craciunul pe an! 🙂

 5. Frumos daca ati fost ai mai tari 🙂
  Felicitari!
  Nu ma omor dupa decoratiile de sarbatori dar daca sunt frumoase, de ce nu? Poate n-or fi costat chiar atat de mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*