#fărăpenali la ședința CL din Baia Mare!

primaria baia mare

Ieri la ora 18 la sediul primăriei din Baia Mare a avut loc o ședință extraordinară. Având în vedere că la ora 18 cam terminăm cu strânsul de semnături de la Maramureșul, ne-am gândit să ne facem și noi prezența la această ședință.fără penali în baia mare

Echipați cu tricourile #fărăpenali ne-am prezentat acolo. Fiecare consilier local a primit un pliant explicativ despre campanie și o listă pe care să o completeze. Nu toți au fost încântați de prezența noastră acolo. Dar liberalii au semnat toți inițiativa. De la restul așteptăm incognito :).

După toate șicanele pe care le-a pus acestei campanii, primarul băimărean a zis că această inițiativă este de bun simț și că semnează și el. Încă nu a făcut-o. Probabil nici nu o va face. Rămâne doar cu refuzul acordării autorizației pentru cort, amenda primită de un coleg pentru steag, vorbele de duh din Parcul Municipal etc.

 

1 comentariu

  1. No bine. Si la mine mi-a promis un popă,Ioachim de la Episcopie că semnează. De atunci o dă la întors de câte ori ne ciocnim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*