11

Forza HCM!

Azi vom fi scurți și la subiect. Ba mai mult de atât, vom fi și extrem de subiectivi. Se apropie un meci mare pentru echipa noastră, iar fetele au nevoie de toate vocile din oraș.

Cei care au scris acest imn, au fost extrem de inspirați. Versurile și muzica îți intră ușor sub piele, iar oamenii au început să o fredoneze din ce în ce mai des. Sâmbătă de la 19:00, meciul-meciurilor pentru acest oraș. Gyor e cea mai titrată echipă de la Real Madrid încoace, care a călcat pe meleagurile băimărene.

Cât mai mulți la sală, cât mai multă gălăgie, cât mai mulți în fața televizoarelor și susținere totală de la început până la sfârșit. Hai HCM!

11 Comments

 1. Sincer, imnul nu imi place.Nu are ritm, versuri,nimic.:)Avem atatia moroseni in industria muzicii..s-a apelat la tipu asta…cine-i, btw?

  O victorie in fata lui Gyor,ar fi precum victoria lui hcm constanta vs Barcelona, acum multi ani.
  In orice sport,un meci oficial intre Romania -ungaria, adduce multa adrenalina nationalista.Sper sa nu se strige „afara, afara cu ungurii din tara”..n-as vrea ca pe chipul atat de angelic al lui szucs,sa curga lacrimi..si s-o vedem cum o intinde spre alte zari.Sportiv, avem nevoie de ea!Desigur, avem nevoie de ea si pentru calendarul HCM!Ar fi o eroare de marketing daca cu astfel de fete frumoase, nu s-ar face un calendar.Szucs si Ada,sa fie noiembrie si decembrie, sa ne incalzim(Pur sufleteste:D) uitandu-ne la calendar.
  Sunt abonat, deci voi fi la sala.
  Puteai sa pui un asterix la articol,si sa zici lumii sa stea si la meciul lui Minaur.

 2. 🙂 Uite acum cine citeste va afla si de meciul baietilor. Sincer nu am vrut sa stea lumea, pentru ca e bataie de joc sa pui un meci la ora 9. Insa FRH face ce vrea de multi ani, fara sa ii conteste cineva.

 3. Imi place ideea meciurilor de handbal,la acea ora.La fel e si in gemania, franta.Numai la noi se joaca la ore aberante,11,12.
  Probabil o astfel de ora, ar incurca ora de clubbing a unora!:))

 4. Imnul este frumos dar vocea lasa de dorit.
  Hai HCM !!!!

 5. Bade draga ia-ti un sicriu ca sa taci.
  Hai la meci daca ai curaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *