Ați înnebunit cu toții ?!?!?

țineți minte

Dracu’ să vă ia pe toți mă!, vorba unuia dintre voi, hahalelelor. După ce că nu faceți nimic, dar absolut N I M I C, mai vreți și anumite favoruri din partea acestui popor. Mi-e scârbă de voi și nu sunt singur, mă jegoșilor.

Vă faceți farmacie proprie în parlament, de unde vreți să cumpărați medicamentele cu 20% sub prețul pieței. Voi credeți că meritați așa ceva? Bă, voi sunteți nebuni? Sistemul sanitar se zbate în rahat și vouă vă arde de reduceri la medicamente???

Bunica mea a fost externată recent din spital, după o viață întreagă muncită și cotizații la CAS, operația ei a costat. Iar, acum după externare, 20 de pastile, repet 20, o costă 600 de lei. Ea a făcut mult mai multe pentru țara asta decât toată șatra voastră de nesimțiți.

Odată și odată, țara asta va rămâne fără ăia care votează pentru 1 kg de zahăr. Și atunci dragii mei, ați belit-o. V-ați permis prea multe în ultima vreme. Sfidați legea, bunul simț și alegătorii.

Roate se învârte și odată sper să treacă direct peste burțile voastre.

 

11 comentarii

  1. Avem opoziție? Aproape că nu …Avem partid unic? Aproape că da…Suntem pe drumul cel bun. Așa era și până-n 89, pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Pentru unii cozile la lapte, pentru alții magazinele partidului…Aiasta nu-i politică, domnilor, e ”învârteală”. Un popor de fraieri condus de niște mațe-fripte. Unde este principiul egalității de șanse? De șanse în fața bolii, a morții…a….a dracului viață ne e dat să trăim…Băsescu are grijă să-și trimită lătrăii pe la televiziuni, iar el să se certe cu Ponta pe fleacuri, în loc să mobilizeze opoziția și să atace rahatul ăsta de lege la Curtea Constituțională.

  2. Ba eu sunt de acord cu farmacia lor. Si nu cu reducere, gratis sa-si ia medicamentele. Dar sa nu se gasesca acolo decat Cimitiroina si Parastasol!Pe astia nici dracu nu-i ia, caci ei se fac frate cu dracu pana trec puntea…
    PS. Ce-mi place de tine cand te enervezi! 🙂

  3. Aceşti păduchi trebuie stârpiţi. Voi i-aţi ales (eu n-am participat la tâmpenia asta, ci la altele), aşa că voi trebuie să-i daţi jos.

  4. Prietene fiecare a votat cum a crezut de cuviinta, nu toata lumea a votat pentru aceeasi persoana. Faptul ca se fraudeaza alegerile, e cu totul alta mancare de peste… Cat despre starpirea lor si datul jos de la putere tot noi o putem face, cum s-a intamplat si in ’89…

  5. Un asa post nu am citit nicioadat la tine pe blog. daca tot ii injuri da si nume. Nu de alta dar au fost alesi nominal. Asta ar trebui sa faceti toti blogerii din Romania. sa le dati si numele. ca atuci s-ar mai ascunde si nu ar mai scoate tot felul de nesimtiri din ei.Fa o liosta cu parlamentarii din maramures si public pe sieul tau si toti maramuresenii sa o puplice ca si LISTA RUSINEI, asa cum ai mai scris despre ea anterior.
    In 89 am dat jos un dictator dar acum cred tot mai mult ca este nevoie de un Vlad Tepes doar pentr parlamentari.

1 trackback / pingback

  1. Înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, „Recomandările săptămânii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*