Scutiți-ne

Voi ăștia, care habar nu aveți cu ce se mânca handbalul acum câțiva ani. Voi ăștia, care înainte de era ”oltchim”, habar nu aveați că există și alte echipe prin țară. Voi toți, care criticați o echipă debutantă în una dintre cele mai mari competiții intercluburi.

După înfrângerea de duminică a echipei HCM Baia Mare, au apărut prin oraș și chiar prin țară, sute de voci critice. Oameni, care după meciurile reușite din turul preliminar, ne vedeau cel puțin în finală. Nu s-a putut acum, a fost un joc mai puțin reușit al echipei, dar măcar s-au luptat.

Fetele au ieșit transpirate de pe teren, iar asta demonstrează un lucru: au încercat să facă față. Nu le-a ieșit, nu e nimic, eu voi fi lângă ele și de acum încolo. La fel cum am fost și atunci când eram 100 de oameni în toată sala, înainte de performanțele din ultimul timp.

Handbalul nu l-a inventat HCM Baia Mare, însă fetele joacă plăcut. Așadar, să lăsăm cârcoteala deoparte și să ne pregătim de meciul cu Gyor. Fetele au nevoie de noi mai mult ca oricând.

9 comentarii

 1. „warning ahead” urmeaza un mesaj demn de grosimea cartii „fratii Karamazov”:))Daca vrei(Admin) ,editeaza-l.

  Multi idioti au conexiune de web..trebuie sa-i intelegem.:)
  Nu inteleg adversitatea fanilor ex-oltchim fata de echipa „noastra”.Ce au astia de impartit cu noi?Ce treaba avem noi, cu ei?Aia si-au luat partea tortului, insa l-au aruncat pe jos.Now is OUR TIME!Cum a zis costi pruna pe comentariul meciului vs holstebro „cat a lipsit spectacolul acestui public”.Acest oras e orasul MINAUR.BAIA MARE= ORASUL HANDBALULUI ROMANESC.Daca se va ridica si MINAUR,va fi nebunie in oras.

  Fac o „confesiune”.Sunt abonat, insa doar dupa rezultatele din sezonul trecut.Sunt ceea ce se numeste „fan de rezultat”.Am urmarit evolutia fetelor in anii trecuti si imi doream ca echipa sa nu retrogradeze(de exemplu), insa nu ma numaram prin cei „100” de care zice raul.

  Acest moment fericit al echipei, trebuie savurat de acei „100” care au fost si la rau, la meciurile echipei.Caci atunci cand lucrurile or sa se strice, tot acei „100” vor fi in tribune.

  gabene, faci un video pe tube, unde inviti lumea la meciurile fetelor,mai ales CL.Asa cum cu ani in urma, ai facut pentru cei de la rugby.

 2. Într-adevăr, nu Baia Mare a inventat handbalul, dar l-a reinventat cu nu multă vreme în urmă, la masculin.
  Cu siguranţă, nu pot fi criticate fetele că deocamdată n-au putut face faţă unei asemenea competiţii. Stai să crească, să se lege relaţiile de joc şi mai discutăm.

 3. Majoritatea sunt suporteri de rezultat.Tot respectul pt fetele astea, dar in urma cu ceva ani jucau cu sala aproape goala.Cand mergea bine Minaur, era o moda sa mergi sa ii sustii.Nu incapea lumea nici pe trepte, nicaieri.Cand a inceput sa mearga mai slab, s-au imputinat dramatic ,, suporterii”.In loc sa sustina echipa la greu, din contra…ei o sustin…LA BINE!..ridicol!…nici o echipa din lume nu are nevoie de sustinere la bine.Mergem mai departe, la rugby.Cu ani in urma, cateva zeci de oameni la meci.Acum, toti ,, iubesc” rugby-ul..Acei baieti care practica un joc dur si periculos au nevoie de sustinere mereu, nu doar cand sunt jn fruntea clasamentului.Nu mai discut de fotbal….acum, cu numele schimbat, nu ne mai reprezinta pe mulți. ..dar abia ce s-a schimbat numele, pana acum xe ce nu ati sustinut echipa?…lol…ca nu au fost rezultate!..stiti cum se numesc femeile care parasesc prima dragoste si merg u nde e mai bune?..stiti, cu siguranta.Acuma, macar sa sustina oamenii echipa de handbal si la bine dar mai ales la greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*