Gold Plaza Baia Mare. Esec total ori ba?

Maine SkirtBike
Primaria in casa noua !?!?
     Mai tineti minte ce zarva s-a facut din momentul in care am aflat ca se va construi primul mall din orasul nostru? Au aparut oamenii implicati pe la televiziuni, prin ziare, pe la radio. Toti se laudau cu impunatoarea cladire, care va atrage sute de mii de cumparatori din nord-vestul tarii.
      Proiectul a demarat in tromba, in locul fostei Fabrici de Lapte, spre iesirea catre  Satu Mare. Proiectul parea unul foarte impunator: 3 etaje plus o mica gradina aranjata pe acoperis. Problema care a survenit  a  fost instalarea crizei economice mondiale, iar cei de prin birourile proiectului Gold Plaza au fost nevoiti sa mai taie din etaje si sa redimensioneze totul in aceasta cladire.
     Astfel, la inaugurarea sa propriu-zisa, in noiembrie 2010, a ajuns sa aiba 2 etaje plus parter. La inceput, lumea a luat cu asalt locul, la fel se face si acum la orice deschidere de magazin, chiar daca e vorba de un chiosc de ziare. Mallul arata destul de bine, majoritatea spatiilor erau inchiriate; probabil ca la inceput chiria era una modica. Pai, de atunci au trecut 2 ani de zile si lucrurile s-au schimbat. Lumea nu se inghesuie prin mall, decat in preajma sarbatorilor, dar, atunci e lume si prin alte locuri din oras. Spatiile goale s-au inmultit si nu prea vad pe nimeni care se inghesuie sa deschida ceva nou in aceasta cladire. Cu siguranta, singurul loc care merge este cinematograful. Un oras ca Baia Mare, avea nevoie de sali de cinema moderne, iar cel din mall satisface gusturile.
     Eu consider ca au supraevaluat capacitatea de cumparare a morosanului si  a zonei  nord-vestice a tarii. Ar trebui regandite anumite treburi pe acolo, dar nu sunt eu in masura sa le dau idei. Per total, pana acum , consider un esec acest proiect.

Sursa foto: fotomaramures.ro

Comentarii

 1. By Cristina

 2. By Tavi

 3. By Tavi

 4. By Tavi

 5. By robbie

 6. By Tavi

 7. By Tavi

 8. By Anonymous

 9. By Anonymous

 10. By Anonymous

 11. By Adi

 12. By Tavi

 13. By Tavi

 14. By Anonymous
 15. By Bodo

 16. By Anonymous

 17. By Andrei

 18. By Anonymous

 19. By Bodo

 20. By Bodo

 21. By bijuterii swarovski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *