Primaria in casa noua !?!?

Gold Plaza Baia Mare. Esec total ori ba?
Podul Viilor in renovare
    Stim cu totii unde se afla primaria din orasul nostru. Pe strada Gheorghe Sincai, intr-o cladire care seamana mai mult cu un bloc social. Spatiul pentru a-si derula munca este insuficient, asta o recunosc si cei de la primarie si, nu de ieri, de azi. Din pacate, in acea cladire nu isi au loc mai multe ramuri ale administratiei locale, asta fortand piciorul cetateanului, care trebuie sa faca ture prin oras pentru a-si rezolva problemele adminstrative.
      Dar, in fiecare rau exista si un bine, caci soarele pare ca iese pe strada primariei orasului Baia Mare. Fostul sediu REMIN, acea cladire uriasa de la Piata Revolutiei, e posibil sa intre cat de curand in posesia administratiei locale. Cladirea este una impresionanta, cu zeci de birouri, cu posibilitatea de mansardare si cu beci pentru arhivare. Este probabil cea mai asteptata miscare pe plan imobiliar din orasul nostru. Dupa mutarea proporiu zisa, e mai mult ca sigur ca vom gasi majoritatea institutiilor in noua cladire.
       Cu o piata renovata, blocuri renovate si un sediu decent al primariei, parca incepem sa semanam cu un oras din Vestul Europei. Primarul Catalin Chereches incearca sa cumpere acea cladire pentru oras si, sincer , cred ca noi cetatenii ar trebui sa il sprijinim, totusi o cumpara pentru noi si din banii nostri.
P.S. Vom fi oare un oras mai frumos decat Sibiu ?
 
Sursa foto: maramedia.ro & glasul.ro

Comentarii

  1. By Tavi

  2. By Tavi

  3. By Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *