Podul Viilor in renovare

    Cel mai vechi pod din orasul nostru, podul care este cel mai cunoscut printre cele 7 poduri din oras, intra in iulie a.c. in proces de renovare.
     Momentul ales este unul foarte bun. Fiind vacanta pentru scolari, orasul e mai linistit, din punct de vedere al circulatiei.
     Podul Viilor este cel mai vechi observator al orasului. Pe langa acest pod s-a dezvoltat intreg orasul pana pe la mijlocul secolului 20. A mai avut parte de procese de infrumusetare, dar nimic care sa garanteze pentru acele lucrari. Anul acesta, cei de la primarie vor lucra atat la fundatia podului, cat si la stalpii de sustinere si carosabil. Ma astept sa arate dupa renovare ca si Podul Decebal sau Podul de pe 8 Martie.
     Lucrarile vor dura cu siguranta mai mult decat se preconizeaza. Soferi nemultumiti vor exista cu siguranta, pietoni iarasi, dar asta e, municipalitatea nu poate multumi pe toata lumea.
    Podul avea nevoie de o noua infatisare. E punctul de legatura a Centrului Vechi cu Parcul Regina Maria. Dupa ce va fi terminat orasul vechi, poate sa isi astepte turistii cu un nou pod. Pentru noi, baimarenii, e poate cel mai bun mod de a ne face reclama printre turisti. Trebuie sa se vada ca ne dorim sa aratam ca un oras european. Astfel, incercam sa facem tot posibilul pentru a avea drumuri, cladiri, parcuri si poduri la un nivel european.
     Cel mai vechi pod din Baia Mare trebuie sa arate demn de numele orasului !!!

Sursa foto:glasul.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*