La "Restaurant Bastion"

   Saptamana aceasta ramanem tot prin Parcul Municipal. Vom poposi la un restaurant cu specific ardelenesc, aranjat in stil rustic. E posibil ca multi dintre locuitorii acestei urbe sa nu stie de existenta sa si e mare pacat. E un local care merita sa fie cunoscut, cu mancare excelenta si o servire ireprosabila.
    Este pozitionat langa fostul club al Pensionarilor, in incinta Parcului Regina Maria. Intrarea se face din parc, nu aveti cum sa il ratati. Localul dispune de o terasa destul de spatioasa, dar vara este neincapatoare. Se imparte pe doua nivele, parter cu bar si semineu, plus o mansarda aranjata extrem de placut. Servirea se face la masa, iar ospatarii isi fac treaba fara cusur.
     Va recomand sa gustati specialitatea casei, placinta cu loboda, este fara doar si poate cea mai buna din tot orasul. De asemenea, e o portie destul de consistenta. Pe langa placinte mai sunt si ciorbe si tot felul de preaparate cu specific ardelenesc. Din punct de vedere culinar, se merita sa treceti macar o data pragul acestui resturant.
     Preturile sunt putin mai mici decat la restaurantele din centrul orasului, dar atmosfera si gustul preparatelor cred ca le depaseste pe concurente.

Nota 
Pret: 8 
Ambianta: 9 
Servire: 10


Sursa foto: www.hanbastion.ro

2 comentarii

  1. Dezastru total la servire. 1 ora asteptare pt o ciorba. Servetele in care era lingura era patat cu sange. Nici gratis nu as mai merge acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*