Haideți să cerem eșarfele cu Minaur!!!

final four in baia mare

Această săptămână o voi dedica în mare parte articolelor cu și despre Minaur Baia Mare. Cred că știți cu toții că, sâmbătă și duminică, se va desfățura în orașul de pe Săsar Final 4-ul Cupei României la handbal masculin. Iar echipa noastră dragă este printre pretendeții la trofeu.

Sorții ne-au scos în cale echipa HCM Constanța în semifinală. Un meci foarte, foarte, foarte dificil. Jucătorii și echipa au nevoie de ajutorul nostru pentru a accede în finala acestui turneu. Cu mic, cu mare trebuie să ne facem auzite doleanțele.

Vrem ca sâmbătă când mergem la meci să ne putem achiziționa fulare sau eșarfe cu Minaur. Vrem asta de ceva timp! Haideți să ne mobilizăm și să facem cumva să ajungă doleanța noastră la conducerea clubului. Avem 5 zile în care fiecare dintre noi poate mobiliza lumea să își ceară eșarfa.

Suntem 2000 de oameni la meciuri. Imaginați-vă cum ar fi ca 2000 de oameni să ceară asta pe rețelele de socializare. Să bombardăm mailul clubului cu dorința noastră. Dacă vrem cu adevărat asta, se poate!

Articolul cu #vremesarfacuminaur va rămâne pe prima pagină a acestui site toată săptămâna. Sper că pot conta pe ajutorul vostru! Minaur are nevoie de noi, iar clubul trebuie să își asculte fanii. Cerem doar ce ni se cuvine și suntem dispuși să și plătim pentru asta! Hai Minaur!

Doar împreună putem reuși!

Foto de Peter Tatai

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*