Iarna Baimareana

Saptamana Caragiale la Teatrul Municipal Baia Mare
Cinema Dacia sau ?.?.?

Primavara, Vara, Toamna si acum Iarna Baimareana. Evenimente care sunt organizate de vreun an de zile de catre primaria Baia Mare. Costurile sunt semnificative iar veniturile nu mi se par a fi spectaculoase.

Anul trecut s-a organizat pentru prima data un eveniment de o asemenea amploare in orasul nostru. Atunci ne-am laudat cu cel mai mare brad din Romania. Anul asta cred ca iar suntem in top. Bradul din centrul nou al urbei are 33 de metri inaltime, din care 3 metri sunt sub pamant. Dupa ce reusesc muncitorii sa il impodobeasca o sa rupem iar gura targului.

Orasul va intra in atmosfera de sarbatoare odata cu data de 1 Decembrie. Ziua Nationala a Romaniei va da startul la iluminatul de sarbatori de pe strazi. Toti am observat decoratiunile de pe strazile din oras asa ca e de inteles de ce asteptam sa le si vedem pornite. Dar eu ma tot intreb daca cei din primarie n-ar putea gasi o alta varianta pentru consumul de energie? Ceva alternativ domnilor, nu sa golim casieria si asa goala a Rivulus Dominarum.

Pe langa aceste eveniment in jurul bradului va fi organizat si Targul de Craciun. Sper ca macar de data asta sa fi un targ in adevaratul sens al cuvantului. Daca dorim sa ne aliniem cu occidentul trebuie sa scapam de senzatia de piata cand treci pe acolo. Asa ca baimareni sau nu, toti sunteti asteptati in orasul nostru pentru a participa la spectacolele care se vor organiza cu ocazia Iernii Baimarene. In fiecare seara ni se promite cate un concert. Toate evenimentele vor fi supervizate de omniprezentul primar, Catalin Chereches.

P.S.: Se pare ca banii pentru distractie nu reprezinta o problema pentru oras 😛

Sursa foto: http://www.facebook.com/catalin.chereches

Comentarii

  1. By DANAP.RO

  2. By amiralul

  3. By Paul

  4. By Claudiu

  5. By Claudiu

  6. By Adriana

  7. By literestacojii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *