La anul să fie bine, să nu fie rău.

să fie bine, să nu fie rău

Da, dintre toate retrospectivele, urmează cea mai importantă. La final de an cred că este timpul să vă spun și anumite date despre siteul acesta. Cine, de unde, cât și cum m-a citit. Dar, înainte de toate, permiteți-mi să vă mulțumesc pentru că intrați pe acest site. Împreună cu voi, uneori, am reușit lucruri frumoase.

Cei mai mulți dintre voi sunt din România, dar mă răsfoiesc mulți și din Marea Britanie, Franța, Statele Unite, Germania, Italia, Spania și Ungaria. Cei din România sunt în proporție destul de mare din județul Maramureș, urmați de București, județul Cluj, județul Bihor, județul Timiș și județul Satu Mare. Locațiile le-am înșirat în ordinea de unde vin cei mai mulți cititori pe acest blog.

Din numărul total de vizitatori unici, 55% sunt de sex masculin, iar 45% de sex feminin. Da, este evident că nu am o latură prea feminină :)). 89% dintre voi sunteți până în 55 de ani. Restul de 11% sunt persoane de vârstă a treia. Deci, teoretic, suntem toți tineri și frumoși.

Majoritatea dintre voi intră pe acest site folosind clasicul calculator sau notebook. Datorită faptului că suntem un site mobile friendly, sunteți din ce în ce mai mulți care folosiți telefonul pentru a vă delecta cu articolele de aici. Cei care folosesc tableta, sunt din ce în ce mai puțini.

59% dintre voi m-ați vizitat de pe Facebook, 17% intrați direct pe site iar 9% ați ajuns aici mulțumită Google. Dar să nu uităm că unii dintre voi ați ajuns aici și de la Gaben, ÎngerișiDemoni și Tomata cu Scufița. Acestea ar fi cele mai importante surse de trafic pentru acest site.

Numărul celor care intră și citesc articolele a crescut cu 30% față de anul trecut. Impresionant, nu? Pentru mine da. Azi o să postez un pic mai încolo și cele mai citite articole din anul ce stă să se încheie.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*