La Hanul Ignis

Azi ne intoarcem in Centrul Vechi al burgului, loc unde dam peste cel mai renumit local din perioada comunista. Atunci i se spunea simplu, Ignis sau Vinclu. Doar acum de ceva vreme isi spune si Han.

Dupa renovarea locului prin 2005 au fost mai multe incercari de revitalizare a localului insa nici unul nu a functionat asa cum functioneaza cel de acum. Avand in vedre ca se afla in Centrul Vechi, e un avantaj pentru turistii care ajung pe la noi, acest local este printre cele mai frumoase din orasul nostru. Are o terasa extrem de spatioasa pentru verile fierbinti, iar interiorul e la fel de mare.

Mancare este buna, nu mereu proaspata, dar nu veti ramane infometati. Singura problema pe care am intalnit-o e ca nu au mereu pregatit tot ceea ce scrie pe meniu. Asta insemana ca ori te pun sa astepti ori iti recomanda un alt fel de mancare. Eu va recomanda sa incercati clatitele, veti raman placut surprinsi. Si sa nu va fie rusine sa cereti la pachet ceea ce ramane, dar sa nici nu fiti surprinsi cand va spune ospatarul ca va costa 1 leu.
Servirea lasa de dorit. Poate si datorita timpului pe care trebuie sa il asteptam pentru prepararea mancarii, aici s-ar mai putea lucra. Nu suntem grabiti, dar nici nu ne place sa pierdem cate 30 de minute asteptand.

Nota 

Pret:8
Ambianta: 10
Servire:7
 
Sursa foto: foodcrew.ro

22 Comments

  1. eu am fost acum o luna in trecere in Baia Mare si am mancat la ei si mi-a placut :)poate intr-adevar un pic la servire mai e de imbunatatit

  2. Asta cu servirea este vesnica problema a restaurantelor … Pe de alta parte este oarecum normal si depinde si de comanda clientilor. Ca daca astepti juma’ de ora sa-ti serveasca o ciorba, atunci este o mare problema, ca doar n-o prepara atunci.

  3. Auzi, da’ tu te duci asa zilninc sa mananci in restaurante, ca sa ne faci noua in ciuda ?

  4. Am cateva slabiciuni legate de mancare si de dulciuri, iar clatitele se numara printre ele. Mi-ai dat de lucru in seara asta. :))

  5. Pe bune ca nu am auzit niciodata de acest local. Dar cand ajung pe acasa il incerc pentru ca am o slabinciune pentru Varful Igins si implicit pentru tot ce ii poarta numele 🙂

  6. Servirea si timpul de asteptare sunt o problema in cam toate restaurantele romanesti. Unde nu e fast-food… te astepti sa mearga slow totul. De ce spui ca pe vremuri se chema „simplu” Ignis sau Vinclu? Nu mi se par niste denumiri simple si nici cu vreo legatura intre ele (una legata de „foc”, cealalta de… tamplarie parca):))

  7. Clatitele arata ca cele pe care le fac eu..asa ca.. va poftesc la o clatita..gratis.. si nu va cer nici un leu daca vreti la pachet 😀

  8. Arata misto… insa descrierea ta parca nu ma imbie :))
    Dupa notele tale cred ca ar mai putea imbunatati serviciile 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*