La mondiale doar cu Hagi.Ianis Hagi

Ma gândesc că ați aflat, România a ratat participarea la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014. Titlul unui tabloid sportiv de la noi, reflectă cel mai bine ceea ce simțim cu toții. Adio, Rio!

Nu am urmărit niciunul dintre cele două meciuri, am fost convins de la început că șansele noastre sunt inexistente. Valoarea lotului, atitudinea jucătorilor și antrenorul trebuiau să fie motive suficiente pentru a nu spera. Unii au făcut-o și apoi au avut de suferit.

Eu am renunțat să mai susțin echipa națională de fotbal din momentul retragerii lui Gică Hagi. Pur și simplu, nu mă regăseam în jucători și stilul lor. Naționala actuală de fotbal, seamănă mai mult cu o adunătură de cocalari. Nu îmi transmite nicio emoție. Doar când mă gândesc la generația lui Hagi, mi se face pielea de găină.

Până când nu îl vom vedea pe Ianis Hagi la națională, eu unul nu cred că ne vom califica la vreun turneu final. Așadar, întoarceți-vă privirile spre handbalul feminin sau polo în apă! Aici, există emoție încă.

9 comentarii

  1. Daca nici la CE din 2016 nu ne calificam, unde vor fi 24 de echipe adica jumatate din Europa, atunci e clar..

  2. poate anii viitori vom avea si noi o sansa…dar la cum sunt jucatorii romani in ziua de azi, nu prea cred..

  3. si nici nu o sa avem prea curand sanse.. astia care sunt juniori acum vor sa ajunga fotbalisti mari nu din dragoste pt fotbal ci pentru bani, femei si faima. de aici se intelege totul…

1 trackback / pingback

  1. La mondiale doar cu Hagi. Ianis Hagi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*