Un leu

Jegoșii din Parlamentul României ne-au arătat din nou dosul (nu, nu al palmei). Senatul a votat împotriva majorării alocației copiilor cu un leu, valoarea unei gume de mestecat sau a unui pachet de chibrite. Nici măcar asta nu merităm.

Avem una dintre cele mai mici alocații din toată Uniunea Europeană, nici măcar zece euro pe lună. Din suma respectivă, un copil nu are cum să se descurce în ziua de azi. Mă gândesc că progeniturile porcilor din Parlament nu au probleme financiare, altfel nu cred că ar respinge un leu majorare.

Deci, ei și-au mărit leafa, își doresc jacuzzi și piscină în Parlament (cu siguranță că vor avea), și-au refăcut parcul auto, au zeci de angajați pe la birouri, plătiți destul de bine pentru nimic. Ei au de toate. 588 de călăi, care de 24 de ani își bagă organul în gâtul nostru și noi stăm și înghițim.

O bătaie de joc marca Parlamentul României.

10 comentarii

  1. dupa multi ani au facut un pas urias in marirea alocatiei, 43 lei pe luna, nu? si cand te gandesti ca din bani astia trebuie sa-ti iei caiete,pixuri, ghiozdan (dar pe asta poate il ai cusut din anii trecuti), ba mai mult din clasele 11,12 trebuie sa-ti cumperi singur cartile…a da! iti mai trebuie si haine ca tre sa te imbraci nu te poti duce dezbracat. dar stai! iti trebuie si adidasi ca trebuie sa ajungi cumva pana acolo,nu? din 43 de lei ti le poti permite? NU!

  2. Din 43 de lei, nici daca te duci in Botswana nu iti permiti sa iti cumperi pentru scoala. E rusinos cum oamenii acestia isi bat joc de noi de atatia ani.

  3. Pe de altă parte, vă dați seama ce-ar mai pui romulanii, cu o alocație de câteva zeci-sute de euro pe lună???? Așa că, de-ți permiți perpetuarea neamului, o faci de dragul procreării, nu al alocației.

  4. Şi va fi clar pentru toată lumea că suntem un stat poliţienesc: Fiscul va putea intra oricând vrea în casele noastre. Aşa procedau cei de la Gestapo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*