Mierea la putere

energizat100naturalDacă mă întreabă cineva care e cel mai sănătos mod de a-ți începe ziua, eu am să răspund că este, cu siguranță, o linguriță de Energizant 100% Natural. Sunt unul dintre clienții fideli al celor de la mieresabadus.ro. Recunosc, că la început am fost sceptic în privința efectelor benefice ale produselor, însă acum sunt 100% convins de eficiența lor.

În toamna trecută, cei de aici au organizat un concurs, la finalul căruia ai putut beneficia de premii, care constau în diverse produse apicole. Nu am participat neapărat cu gândul să câștig. Îmi place mierea, în orice combinație și sunt conștient de beneficiile pe care le are asupra sănătății. Îmi doresc enorm de mult ca noi, românii, să consumăm mai mult de 500 g pe cap de locuitor într-un an.

Deși nu am câștigat, datorită implicării mele cei de acolo m-au răsplătit cu un borcan de energizant. Nu vreau să credeți că aș exagera cumva, însă, după primele două-trei zile am simțit cum bubuie energia în mine. Nici nu știu cu ce aș putea să-l compar, pentru că este unicat, un must try.

Apicultorii noștri au organizat un nou concurs. Sincer, premiile sunt mai mult decât atrăgătoare. De ceva timp, am tot vrut să încerc siropul de cătină. Am auzit atâtea lucruri bune despre el, încât nu vreau să ratez boom-ul de vitamina C, garantată de acest sirop.

Deci, dacă nu mă credeți, vă propun să încercați. Comandați sau participați la concurs. Eu vă asigur că veți fi convinși după primele lingurițe. Dacă, azi totul se învârte în jurul produselor bio, oamenii de aici garantează și pentru calitatea produselor. Totul este natural, cules de ei sau de albinuțe.

17 comentarii

 1. Să știi că și soțul meu și-a cumpărat anul trecut, de la Sărbătoarea Castanelor, ceva energizant din ăsta pe bază de miere și a fost foarte încântat de el. Eu una folosesc miere doar ca să-mi îndulcesc ceaiul, și asta doar din an în Paște, fiindcă sunt super mare consumatoare de cafea, dar goală n-o pot consuma fiindcă mi se face rău de la chestiile prea dulci.

 2. Pe langa faptul ca mierea e foarte buna,e singurul aliment care nu se strica niciodata si iti poate aduce si bani frumosi.Spre exemplu,in Moscova,kilogramul de miere este 265 euro.

 3. Multumesc mult pt articol si astept cati mai multi baimareni sa participe la acest concurs, sau sa profite de reducerile care sunt pana in 31.03.2013. Reduceri pana la 149 de lei si transport gratuit.

 4. Daca siropul de catina e bun si pentru tusea mea care ma chinuie de o luna… sunt prima care il comanda…

 5. Adriana, pt tuse iti recomand:
  *tinctura de propolis
  *siropul din ridiche neagra (binenteles cu miere nu cu zahar)
  *capacele
  Rezultatele dupa acest tratament o sa apar dupa 3-5 zile

 6. Sa nu mai aud de sirop de catina, ca m-a innebunit bunica mea cat eram mic. Intr-adevar, e benefic – da’ nici chiar asa!… 😀

 7. Fain, sunt mare mare consumatoare de miere, într-o vreme şi tatăl meu a cochetat cu apicultura. Doar pentru ai casei, dar a fost cea mai bună miere pe care am gustat-o. Nu se mai ocupă şi mereu mă gândesc la cât de bună era mierea aia.
  Succes la concurs! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*