Minți și minți și minți!

ACORD DE PRINCIPIU – Echipele de handbal fete și băieți vor fi preluate pe Clubul Sportiv Minaur, de drept public. Au fost alocați bani pentru plata salariilor sportivilor. Sursa

Da, ai dat bani, da ai fost acolo când echipa asta a luat-o pe un drum, dar recunoaște că ești și tu părtaș la situația de acum. Fii bărbat și recunoaște că este și vina ta. Tot arunci pisica moartă în curtea altora. Ai știut de situația de la club, hai să fim serioși. Pe cine crezi tu că păcălești acum, în ultimul ceas?

Cine te mai crede, când deja ai demonstrat de atâtea ori că nu îți respecți cuvântul? Ai dezamăgit o sală întreagă. Nu un oraș, pentru că 90% din acest oraș este spălat pe creiere, ei nu văd decât panseluțe, parcuri, fântâni și multe altele. Da, ai realizări, dar ai și defecte. Ai și eșecuri și dacă ai avea curaj ți-ai asuma aceste greșeli, așa cum facem toți.

Unii jucători pleacă de aici cu un gust amar și din cauza ta. Fii bărbat și asumă-ți asta, nu te tot eschiva. Dăm bani, dar nu ajung, că DNA, că Michael Jackson etc. Nu ai știut cine conduce acest club? Hai mă, serios? Și la clubul ăsta nou vei pune două persoane care au greșit flagrant și i-ai dat afară acum doi ani. Cine dracu te sfătuiește?

Crezi că unii dintre noi nu vedem? Nu citim? Nu auzim? Ne crezi proști pe toți? De ce nu ai venit la sală pentru ultimele două meciuri ai acestor băieți? De ce acum ai stat deoparte? Anul trecut de ce ai venit? Anul trecut a fost totul ok?

Baia Mare trezește-te o dată. Deschide naibii ochii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*