Moșul vine la toți copiii

Primarul din Baia Mare, a dovedit, a nu știu câta oară, că are idei strălucite. După mai multe acțiuni prin care oamenii săraci și pensionarii beneficiază de ajutoare, acum a venit rândul celor mici să primească cadourile din partea Moșului.

Și ce ne bucură pe noi cel mai mult, este faptul că toți copiii din unitățile de învățământ de pe raza orașului, se vor bucura de pachetele oferite de Moș. Pentru al treilea an la rând, orașul nostru va fi mai fericit și mai împlinit.

Lăsând la o parte politicul, partidul sau propaganda, gestul acesta merită aprecierile noastre. Omul Cătălin Cherecheș face un act de caritate, iar atunci când beneficiari sunt copiii, cu siguranță este un câștig moral.

Foto

12 comentarii

  1. si nu a fost la toti copii, stiu clase de copii la o scoala destul de renumita, unde a „uitat” sa intre sau cine stie …

  2. Mie-mi place mult iniţiativa primarului, măcar cei mici să fie fericiţi că nu se ştie când şi dacă părinţii lor vor avea posibilitatea să le ofere mici atenţii de Moş Crăciun.

  3. Este foarte frumos sa incercam sa mentinem viu spiritul sarbatorilor…oricine merita sa ptimeasca un dar din cand in cand, iar copiii…merita totul!personal am fost foarte trista atunci cand am aflat cine este mosu’…deci…haideti sa pastram cat putem de mult inocenta copiilor, nu conteaza daca pe bani personali sau ai statului!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*