Murdaria electorala

Elanko.ro, HHC Romania si Urgent Curier demareaza campania umanitara “De Craciun devii mai bun !”
Podul Viilor stagneaza

Nu despre asta vroiam sa scriu, insa m-am enervat. Nu stiu daca candidatii stiu sau nu, dar vreau sa le spun ca oamenii lor de campanie fac niste lucruri total neadecvate. Ma intreb oare de ce nu se ia in serios nici o sesizare la BEJ Maramures?

Intr-o campanie electorala normala (nu ma astept ca si candidatii de la noi sa inteleaga sensul cuvantului) nu se arunca cu noroi in contracandidati. Trebuie sa vii cu idei noi, cu programe, trebuie sa areti ca tu poti schimba in bine . Aici la noi nu a fost cazul de asa ceva. Nereusitele au fost puse in carca adversarilor politice. Indiferent de nereusita. Oriunde mergeau candidatii important in discursul lor era ca ceilalti nu au reusit nimic. Si toti au facut la fel, fara exceptie.

Afise lipite in locuri ilegale, fluturase aruncate in scarile de bloc si pot continua la nesfarsit. Bineinteles ca daca intrebi candidatii ei nu stiu nimic si totul s-a facut pe la spatele lor. Deja stim placa. Dar domnilor sa nu uitati ca totul are o limita si va urma o generatie pe care nu o veti mai putea manipula si cumpara cu ulei si pensii marite. Nu vom fim multi, dar vom CONTA.

Sper ca presa din Baia Mare, macar cea care nu serveste interesele partidelor sa fie mai atenta cu aceste magarii pe care le fac dansii. Nu conteaza culoarea politica, apartenenta ideologica, mi-ati demonstrat ca sunteti niste frustrati cu totii.

P.S.: Usa de scara nou-nouta, astept sa vina cei din echipa Dolha la curatat. Telefoanele de amenintare le astept cu mare drag 🙂

Comentarii

 1. By DANAP.RO

 2. By amiralul

 3. By Floca

 4. By ion

 5. By bucuros

 6. By Claudiu

 7. By amiralul

 8. By literestacojii

 9. By literestacojii

 10. By Adriana

 11. By elly weiss

 12. By miculcritic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *