Murdaria electorala

Nu despre asta vroiam sa scriu, insa m-am enervat. Nu stiu daca candidatii stiu sau nu, dar vreau sa le spun ca oamenii lor de campanie fac niste lucruri total neadecvate. Ma intreb oare de ce nu se ia in serios nici o sesizare la BEJ Maramures?

Intr-o campanie electorala normala (nu ma astept ca si candidatii de la noi sa inteleaga sensul cuvantului) nu se arunca cu noroi in contracandidati. Trebuie sa vii cu idei noi, cu programe, trebuie sa areti ca tu poti schimba in bine . Aici la noi nu a fost cazul de asa ceva. Nereusitele au fost puse in carca adversarilor politice. Indiferent de nereusita. Oriunde mergeau candidatii important in discursul lor era ca ceilalti nu au reusit nimic. Si toti au facut la fel, fara exceptie.

Afise lipite in locuri ilegale, fluturase aruncate in scarile de bloc si pot continua la nesfarsit. Bineinteles ca daca intrebi candidatii ei nu stiu nimic si totul s-a facut pe la spatele lor. Deja stim placa. Dar domnilor sa nu uitati ca totul are o limita si va urma o generatie pe care nu o veti mai putea manipula si cumpara cu ulei si pensii marite. Nu vom fim multi, dar vom CONTA.

Sper ca presa din Baia Mare, macar cea care nu serveste interesele partidelor sa fie mai atenta cu aceste magarii pe care le fac dansii. Nu conteaza culoarea politica, apartenenta ideologica, mi-ati demonstrat ca sunteti niste frustrati cu totii.

P.S.: Usa de scara nou-nouta, astept sa vina cei din echipa Dolha la curatat. Telefoanele de amenintare le astept cu mare drag 🙂

26 de comentarii

 1. In ce hal au ajuns! Cam toate campaniile de la noi se fac prin punerea la zid a contracandidatilor, dar afisul asta e prea grobian…

 2. auzi ma, crezi ca-i pasa cuiva? crezi ca da cineva 2 lei pe campaniile astea? in fiecare an au impartit ba fluturasi cu cutarica e puscarias sau cutarescu a facut nustiu ce matrapazlac.

  mie nu-mi pasa ca oricum nu votez dupa ce scrie pe ziduri. campaniile electorale tinute pe ziduri sunt pentru imbecili si, ce-i drept, e metoda eficienta intr-o tara de imbecili.

 3. Poi pt mintea romanalui de rand asta-i campania potrivita iti fac 2 – 3 concerte la rfn si in parcurile din jurul blocului si gata au votu tau ce sa le faci mi imi place ca mai sunt altii care dau si bani la oamnei ca sa-i voteze as vrea sa gasesc si eu unu din asta oricum in cabina de vot intru singur !!! :))))

 4. Stiu situatii cand au fost dat afise jos de pe panouri, pentru care alte firme platisera, ca sa se puna in loc afise electorale. Deci… nu prea-i doare pe ei in cot ca murdaresc scara blocului.
  Si la mine-n scara zici ca esti intr-un sediu de partid.

 5. Asa m-am saturat de politica noastra de nu mai pot. la mine in oras primarul a intrat prea mult in fonduri pt sponsorizarea campaniei electorale si acum de Craciun nu va plati indemnizatiile de handicap si salariile gardienilor.
  Tocmai de Craciun!! mi se pare de-a dreptul………

 6. cat despre mizeria care o fac… de nedescrie.. lipsesc nenorocitele alea de afise peste tot!!!

 7. Uite exact asta se intampla si la noi in oras… pe toate afisele cu candidatii USL se afla si imaginea primarului care ii sustine..
  O balacareala in niste laturi urat mirositoare chiar si pentru niste porci…
  Aiurea… dezgustant….

 8. Asa ceva inca n-am vazut… Dar in fiecare zi prilej de a mai invata ceva…

 9. Primul cuvant : WTF!
  Problema afiselor si a campaniei facute e urmatoarea: din cauza faptului ca oamenii nu mai vin la vot sau isi anuleaza votul , ei , domnii cauta cat mai multe metode de a soca si de a atrage atentia( nu conteaza daca pozitiva si negativa). Una din ele este chiar cea u consecinte negative fiindca populatia deja este inraita impotriva oameniilor politici care sunt acum si cu asta , ei practic atrag atentia si manipuleaza.
  Adevarul este ca si noi avem propria greseala fiindca nu mergem sa votam cu cel care pare a fi optiunea mai buna decat celelalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*