Podul Viilor stagneaza

Am obiceiul sa imi laud orasul. Pentru ca merita. Insa uneori e nevoie si de o critica. Una construcitva bineinteles.
Cum va ziceam aici si aici, unul dintre cele mai vechi poduri a intrat intr-un amplu proces de renovare.Un lucru ce nu putea decat sa ne bucure pe noi,bastinasii. Aveam sperante destul de mari ca de data asta chiar se vor respecta termenii prevazuti la derularea lucrarilor.

Ne-am inselat. Se pare ca romanul are boala intarzierilor. Eu de felul meu sunt mult prea punctual. De obicei ajung mult mai repede in locurile unde trebuie sa imi rezolv ceva. Ar fi bine ca si cei din primaria Baia Mare sa fie mai punctuali. De cand au inceput lucrarile cei de acolo au amanat lucrarile de fiecare data predarea lucrarii.

Au invocat lucrari neprevazute . Ba au schimbat tevile, ba au schimbat bordurile (clasic!), mereu au gasit cate ceva de inlocuit. Eu totusi ma intreb, atunci cand s-a muncit la acest proiect, de ce nu au avut in vedere lucrarile pe care le deruleaza cu placere de prin iulie??? Atunci nu stiau ca trebuie inlocuite borduri si tevi?? Iar daca le fac fara sa fie stipulate in proiect, ce garantie primeste orasul pentru acele lucrari???

Acum nu vor mai putea sa finalizeze Podul Viilor pentru ca de ieri ninge neincetat in Baia Mare, de acum incolo vor invoca intemperiile naturii. E usor sa dai vina mereu pe altii si altcineva. Unii oameni ar trebui sa dea dovada de „cojones” si sa admita ca au gresit si ca ne-au amagit cu termene de finalizare SF.

P.S.: Domnule primar, cateodata e bine sa admiti ca si gresesti…

Sursa foto:citynews.ro

18 comentarii

  1. eu nu inteleg de unde surprinderea ca nu e gata la timp. in romania TOATE lucrarile de intretinere se fac pentru a fura banii. cu ce vrei sa lucreze oamenii aia daca au furat banii? e logic ca intarzie la infinit. materialele costa si mai ales acum inainte de alegeri, orice banut poate asigura un vot in plus deci…

    si la Drobeta la mine s-a inceput mega asfaltarea a jumatate de oras cu doua luni inainte de alegeri. au spart strazi relativ bune ca sa le faca din nou in loc sa se ocupe de cele chiar paraginite.

  2. Devine podul mortilor si ingheata in nemiscare 🙂
    PS: vezi ca ai un „de-a dovada” la final la care poti renunta la cratima.

  3. Toate lucrarile din tara asta intarzie… sunt asa de previzibile intarzierile astea incat nimic nu ma mai surprinde!!

  4. Asa se intampla…toti dau in primar dar de fapt citi stiu ca adevaratul responsabil cu stare si calitatea lucrarilor este Vasile Barbul, Ati vazut podul Viilor azi..mergeti sa vedeti exemplu de competenta si responsabilitate de cuty manager

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*