Ne place moca

Caz concret: se ia echipa locala de handbal feminin, care la ora actuala e pe pozitia a doua in campionat. Se aduce multi-campioana in oras, toate vedetele incluse. Primarul orasului anunta din timp ca intrarea la acest meci decisiv in campionat este moca.

Si acum sa ajungem la ziua meciului. Intr-o sala de 2200 de locuri pe scaune se inghesuie inca de la primele ore ale zilei mii de oameni. La startul partidei sunt undeva la 3000 de oameni. Scaune, scari chiar si in picioare, nu ai loc sa arunci un ac. Atmosfera incredibila.
Adevarul e, ca toata lumea spune ca handbalul este religie in Baia Mare si nicaieri nu e atmosfera ca aici. Meciul sa termina fara nici o surpriza. Oltchim Ramnicu Valcea da o lectie de hanbal HCM Baia Mare. Diferenta de 10 goluri nu de da dreptul sa contestam nimic.
Concluzie: la un meci in general obisnuit in sala se percepe o taxa de intrare sau bilet daca vreti sa ii spunem asa. Modica, undeva intre 5 si 10 lei. Atunci nu se inghesuie lumea. Oficial toti cei 3000 care s-au inghesuit sambata au mers sa sustina echipa orasului. Si nu au fost oameni fara bani de o paine printre spectatori. Acum intrebare normala e de ce nu se obosesc sa ajute echipa cu 5 lei cand e taxa de intrare??? Banii in contul echipei aduc performante. Performantele aduc alte echipe in oras. Echipele aduc suporteri. Suporterii bani si tot asa. Adevarul e ca ne place moca !
P.S.: Niciodata dar niciodata nu voi aplauda echipa Oltchimului…
Sursa foto:ursachipaul.ro

26 de comentarii

  1. Cotos si anul trecut cand a fost cu bilet(10 lei) au fost in jur de 2700 … Mitzu

  2. Eu cred ca sunt bune initiativele de acest gen. Macar pana cand oamenii (mai ales tinerii) prind gustul meciurilor. Apoi este posibil sa plateasca pentru a mai vedea.

  3. Replica asta spune tot : „Primarul orasului anunta din timp ca intrarea la acest meci decisiv in campionat este moca.”
    Asa e corect, ne place si ne va place moca.

  4. nu e vorba ca ne place moca dar cand muncesti pe 600 de lei inveti sa te distrezi in limitele impuse de venituri. cand e moka te duci, cand e cu bani nu te duci.

  5. Si celor cu bani tot pe degeaba le place sa se distreze. Ce sa mai zicem despre cei fara bani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*