Politia Locala si casutele

De cand s-a infiintat aceasta unitate speciala, multa lume nu intelege de ce ii vede foarte rar sau de ce sunt mereu cu nasul pe sus daca ii intrebi ceva.

Speciala, din simplu motiv, acolo sunt oameni speciali, care in timpul lucrului mai trag cate o gura de licoare bahica, care mai freceventeaza zona fetitelor usoare, doar asa ca sa nu le amendeze. Bineinteles, astea sunt doar barfe, dar stiti ca fum fara foc nu exista.

De anul trecut, fostul/actualul primar se lauda ca ne vom simti in siguranta, pentru ca cei de la Politia Locala Baia Mare, vor instala anumite constructii modulare de unde vor servi neamul si patria.
Problema e ca aceste constructii modulare, pe langa ca au costat municipalitatea si inclusiv pe noi o groaza de bani, nu sunt folosite. Adica stau in diferite zone problema ale orasului dar nimeni nu a intrat in ele cu intentia de a veghea asupra sigurantei cetatenilor.
Dojo-ul Politiei Locale a declarat ca vara nu a putut tine pe nimeni acolo din cauza caldurii excesive. Si acum il intrebam noi, ca simpli cetateni, cum de nu s-au gandit la asta cand a dat mii de euro pentru acele casute???
Sincer, pana cand sa se infiinteze Politia Locala au fost Gardienii Publici, care tot nu au avut nici un folos. Oricum atunci cand trebuie sa intervina in vre-un conflict dau bir cu fugitii daca persoanjele implicate sunt din lumea interlopa. Halal siguranta !!!

P.S.: Pana cand ii vom mai plati din banii nostri pentru a se dopa cu vitamine ?!?!?!

Sursa foto:ziarmm.ro

14 comentarii

 1. Nici poliţia normală nu e mai brează. Se tem de interlopi ca de dracu, le e frică de ei. Dar când vine vorba de siguranţa noastră, noi ce să facem.. dacă ei nu fac nimic? Acţionăm cum credem de cuviinţă, nu?
  Şi totuşi tot noi cei care ne apărăm suntem traşi la răspundere.
  Totuşi de ce nu au pus aer condiţionat în căsuţe, dacă au mâncat atâţia bani?

 2. Problema nu cred ca e doar in Baia Mare.Si la noi e la fel, minus casutele, ca nu e orasul de asa natura incat sa necesite amplasarea lor.In caz de probleme, scandaluri, nereguli in trafic si ai nostri fac la fel…fug ca potarnichile, dar nu prea ai ce le cere ca unii sunt deja cu cuponul de pensie dupa ei.

 3. Aici nu stiu daca sunt toti aproape de pensie, dar nu arata a om care sa aiba puterea de a lupta cu cineva pentru siguranta cetateanului.

 4. In legatura cu raziile pe la „pipitze” ….sunt doar de ochii lumii. In destule situatii, „oamenii legii” devin clientii lor … asta in locul unui proces verbal si al unei amenzi. Daca e cineva curios, verificati in fiecare seara tronsonul dintre Dedeman si Real.
  Asa ca, daca mai are cineva asteptari …. poate in alta tara.

 5. Indiferent ce nume au, sunt toti o apa si un pamant. Se tem de infractori, au nevoi, ca sunt si ei oameni si ii doare in cot de problemele noastre.

 6. Poate propui sa introduca in ele cel putin niste manechine imbracate in comunitari. Macar la asta sa foloseasca 🙂

 7. toti sintem o apasi’un pamint…dar ceilalti politisti de la MAI si Jandarmi ce fak l prostituate sau se intilnesc cu pestii l un sprit,nu??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*