Rusine USL Maramures

   Saptamana trecuta s-a votat bugetul Romaniei pe 2013. Daca majoritatea lumii nu ar fi fost asa ocupata cu arborarea unui drapel probabil am fi realizat ca suntem trasi pe sofara. Insa mecanismul de spalat creiere a functionat perfect, iar oamenii in schimb sa observe o incalcare a promisiunilor s-au ocupat de ceva nesemnificativ.

   Parlamentarii maramureseni au depus amendamente la buget. In majoritatea cazurilor e vorba de cei din opozitie. Insa toate amendamentele au fost respinse. Nici nu cred ca s-au uitat peste ele. Cei de la USL, oamenii care au cucerit judetul au votat impotriva tuturor colegiilor pe care le reprezinta ori nu au participat la vot. Au uitat ca ei reprezinta un judet intreg si nu un partid.
Promisiunile lor din campania electorala au fost doar de ochii lumii. Alegatorii naivi s-au dus si au pus stampila. Au avut incredere in ei sau au crezut ca acum se va schimba ceva. Insa si acum, la fel ca in anii precedenti, Maramuresul a fost lasat pe din afara. Oamenii care ne reprezinta in Parlamentul Romaniei si-au batut de joc de voturile alegatorilor.
In 23 de ani am demonstrat ca suntem un popor usor de manipulat si manevrat. Incepand cu martie 1990 si terminand cu 9 decembrie 2012. E interesant cum in tara asta nimeni nu se lasa manipulat insa mereu ies aceleasi caractere la alegeri.

P.S.: Listele rusinii AICI !

Sursa foto: a1.ro

20 de comentarii

 1. Nu degeaba i-am zis eu Laviniei sa-i scrie o scrisoare si lui Ponta..poate demisioneaza si el ca Papa :))

 2. Strategia diversionista are practici antice, perfectionata in era comunista si dusa la absolut in era comunimului de tip capitalist post decembrist.
  Cred ca se rugau guvernantii nostri cu cerul si pamantul sa le pice un subiect interesant pe tapet pentru a marginaliza dezbaterea privind bugetul … si le-a picat la tanc …

 3. Blogul tau face ca Iasul si Baia Mare sa para unul si acelasi oras. :(((

  Deziluzia asta o traim si noi… Adica ei, cei care au votat.

 4. Nu pot decat sa iau act de adevarul pe care il graiesti.
  Se pare ca trucul asta cu distragerea atentiei functioneaza mereu.
  De ce oare ?

 5. De ce nu dai si numele celor de la USL si daca se poate si adresele de e-mail sa le scriem si noi un e-mail de „multumire” ?
  Adrian B.

 6. Ma bucur sa vad ca si altii vad ca faza cu drapelul a fost manevra de distragere a opiniei publice. Pe langa buget, atunci s-a decis si privatizarea CFR Marfa, parca. Nu mai stiu cum a ramas, stiu doar, fara sa fiu documentata in privinta asta, ca nu este normal sa se privatizeze caile ferate, pentru ca tin de strategia de aparare a unei tari. E posibil sa ma insel dar nu cred. Daca nu ma insel, e foarte grav ce s-a intamplat.

 7. Poi daca e in caz de razboi castigam fara drept de apel daca folosesc aia sinele noastre :)) Oricum, aici mereu s-au folosit smecherii cand a fost vorba de adoptat una alta…

 8. Scuza-mi ignoranta dar cu ce nu e bun bugetul?
  Iar a doua ignoranta: chiar credeti ca se vor tine de promisiuni daca nu vor fi trasi de coada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*