Bloggeri baimareni IV

Deja suntem la al patrulea val de bloggeri baimareni. Nu, asta nu inseamna ca ne apropiem de final, ci doar ca trece timpul destul de repede. In primele trei episoade(I, II, III) ati avut ocazia sa ii cunoasteti pe cei mai vechi. Greii bloggingului baimarean i-ati cunoscut chiar in episodul trei.

Voi incepe cu o doamna, Andreia, daca mi se permite. Descoperita destul de recent, ea este autoarea unui blog cu un suflu optimist. Iar, daca voi aveti idei care sa va puna imaginatia in miscare, cu siguranta aveti ce invata de la ea. Stie o multime de lucruri interesante. Secretul e sa ai rabdare. 🙂
   Desi am crezut ca bucatarul de saptamana trecuta va fi apreciat de cititoare, doamnele nu s-au lasat impresionate. Asa ca m-am decis sa continuu lupta. Vi-l prezint pe Mihai, care este Bucatarul Andanapan. Pasiunea lui e gatitul, iar a noastra ar trebui sa fie mancatul. Omul se descurca de minune, iar retetele sunt foarte usor de urmarit. Iar faptul ca avem si prieteni care ne prezinta cate o reteta, nu face decat sa ii „savuram” bloggul.
   Ne descurcam bine zic eu. Baia Mare are cu ce se mandri. Degustare placuta !

15 comentarii

  1. Faina treaba sa stim de bloggerii maramureseni.
    O parere daca-mi permiti. Fa te rog legatura cu celelate articole (I,II si III).
    O zi buna si cati mai multi tigani cu mintea deschisa spre civilizatie !

  2. Multi si cu bloguri scrise bine, dar mai sunt si altii care sunt din zona dar s-au ratacit pe alte meleaguri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*