S-a decis: Chereches out !

Ceea ce stiam cu totii s-a si intamplat. Primarul orasului Baia Mare a fost exclus luni pentru a doua oara din randurile Partidului National Liberal.

Dansul cat si cei din preajma sa nu par a fi deloc afectati de decizia centrala a partidului. Toti dau vina pe executor, adica Crin Antonescu. Problemele dintre ei au inceput din timpul campaniei electorale cand primarul rebel nu a sustinut anumiti candidati ai USL. Sincer eu nici acum nu inteleg de ce i-au votat baimarenii pe acei candidati. In fine.

Dupa excluderea sa orasul cu siguranta nu ii va intoarce spatele. Oricum se bucura de o popularitatea nemaivazuta printre politicieni, dar acum cand s-a luat in piept cu centrul parca a crescut si mai mult in ochii baimarenilor. Daca trecem peste valul de popularitate omitem un lucru important. Primarul fara un partid e un om caruia i se aproba putine proiecte. Sa ne gandim doar cat de greu ne vineau banii pentru proiecte pana acum. Poi daca domnul Chereches este la cutite cu USL, oare cum vor veni de acum incolo?!?!?!

Nimeni nu ia in conisderare problemele de care ne vom lovi in viitorul apropiat. Sa ne aducem aminte de cazul Aeroportul. Ala a fost doar inceputul, acum vor urma tatonari in adevaratul sens al cuvantului. Si nu va suferi primarul, ci noi, cetatenii urbei. Fara investitii aici, nici altii nu ne vor vizita pentru demararea afacerilor. Si sa nu imi spuneti ca nu se poate asa ceva, fiindca stim cu totii ca in tara noastra conteaza mai mult orgoliul decat bunastarea cetateanului.

P.S.Ne-am dus pe apa sambetei ?.?.?

Sursa foto: evz.ro

22 de comentarii

 1. prea putini sunt cei carora le pasa de asa ceva. oamenii cred ca sunt mai preocupati sa-si gaseasca un loc de munca de cat de soarta primarului.

 2. E greu sa ai alte asteptari de la un fascist ca Antonescu. E lucru mare ca primarul vostru are coa…e sa tina piept conducerii de la centru, intr-o vreme in care procesul este exact invers, de injosire si inrobire a administratiilor locale, pentru a obtine o ciosvarta din ciolanul bugetar.
  Cu atat mai de laudat verticalitatea lui, cand vezi primari PDL cum se gudura si-si schimba blana pe langa noua putere, doar doar li se arunca si lor niste resturi …

 3. Din ce s-a demonstrat pana acum, independenta politica nu prea iti aduce fonduri. nu stiu ce sa zic, parca totusi n-ar fi cazul sa se mute in barca PSD…

 4. Domnului Chereches nu-i pasa, doar el e obisnuit sa treaca de la un partid la altul foarte usor, se stie…

 5. + Primar: popularitate.
  – Primar: navetismul politic.
  Dacă e un lider bun – și pare că e- atunci BM va evolua, așa cum a făcut-o,langsam aber sicher, din 89 încoace.
  După cum vedem, mâna nu o mai întindem spre București, că traista-i goală. Proiecte cu bani europeni se pot face și fără a pupa-n …o formațiune politică sau alta.
  Așa că băgați cărbuni, Cherecheș e cu atât mai simpatic cu cât este…mai antipatizat.

 6. Dacă va atrage investiţii private şi/sau străine, plus bani europeni, Cherecheş se poate descurca şi fără banii de la centru.
  Pe de altă parte, Antonescu e pe val doar pentru că USL-ul a câştigat major la alegeri. Ceea ce nu e meritul lui, ci al lui Ponta şi valul anti-PDL şi anti-Băsescu. Imediat ce USL-ul va pierde din popularitate, Antonescu va fi debarcat din fruntea liberalilor. Poate chiar mai repede pt căci sunt multe figuri în partid nemulţumite de modul lui de conducere.

 7. Imi place omul asta, a facut multe pentru Baia Mare (parerea mea). E si tanar si are si cap. Subscriu ceea ce a spus si Razvan 😉

 8. Chiar daca ar fi foarte cinstit, primarul tot nu ar putea face mare lucru de unul singur, fara sprijin de la partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*