S-a decis: Chereches out !

Macelaria Baia Mare
Bloggeri baimareni I

Ceea ce stiam cu totii s-a si intamplat. Primarul orasului Baia Mare a fost exclus luni pentru a doua oara din randurile Partidului National Liberal.

Dansul cat si cei din preajma sa nu par a fi deloc afectati de decizia centrala a partidului. Toti dau vina pe executor, adica Crin Antonescu. Problemele dintre ei au inceput din timpul campaniei electorale cand primarul rebel nu a sustinut anumiti candidati ai USL. Sincer eu nici acum nu inteleg de ce i-au votat baimarenii pe acei candidati. In fine.

Dupa excluderea sa orasul cu siguranta nu ii va intoarce spatele. Oricum se bucura de o popularitatea nemaivazuta printre politicieni, dar acum cand s-a luat in piept cu centrul parca a crescut si mai mult in ochii baimarenilor. Daca trecem peste valul de popularitate omitem un lucru important. Primarul fara un partid e un om caruia i se aproba putine proiecte. Sa ne gandim doar cat de greu ne vineau banii pentru proiecte pana acum. Poi daca domnul Chereches este la cutite cu USL, oare cum vor veni de acum incolo?!?!?!

Nimeni nu ia in conisderare problemele de care ne vom lovi in viitorul apropiat. Sa ne aducem aminte de cazul Aeroportul. Ala a fost doar inceputul, acum vor urma tatonari in adevaratul sens al cuvantului. Si nu va suferi primarul, ci noi, cetatenii urbei. Fara investitii aici, nici altii nu ne vor vizita pentru demararea afacerilor. Si sa nu imi spuneti ca nu se poate asa ceva, fiindca stim cu totii ca in tara noastra conteaza mai mult orgoliul decat bunastarea cetateanului.

P.S.Ne-am dus pe apa sambetei ?.?.?

Sursa foto: evz.ro

Comentarii

  1. By amiralul

  2. By DANAP.RO

  3. By Anonymous

  4. By Flaviu

  5. By Adriana

  6. By Paul

  7. By razvanpascal

  8. By Alin Nicorici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *