Școala de inovație la Baia Mare

Îmi iubesc orașul extrem de mult. Dorința mea e să reușesc aici, fără să fiu nevoit să îmi schimb domiciliul. Știu că este posibil și încerc asta zi de zi. De altfel, acest ultra patriotism local mi-a fost insuflat încă din liceu. Consider că e cel mai bun lucru care mi s-a putut întâmpla.

Așa se face că, atunci când, cei de la Adrem Invest m-au rugat să le prezint campania adresată liceenilor, nici nu am stat pe gânduri. Având în vedere că participă 18 orașe, printre care și Baia Mare, mi s-a părut normal să ajut la promovare.

Luaţi aminte, dragi liceeni băimăreni. Școala de inovație, este un program ce include o competiție de proiecte și o tabără educativă pentru cei mai inovativi liceeni. Prima etapă a programului se desfășoară în perioada 1 iunie-7 iulie, când echipe de câte doi elevi sunt invitați să își înscrie proiectele pentru jurizare.

Dacă treceți de această fază, cea mai bună echipă, din cele 18 localități participante, va lua parte la Tabăra Școlii de Inovație. Aici, în decursul lunii august, vor participa la cursuri de inovație, în diferite domenii de activitate.

La finalul acestei tabere, se va alege și câștigătorul acestei campanii. Bineînțeles că sunt și premii în joc. Locul I câștigă 5000 de euro și două telefoane iPhone 5, locul 2 două tablete iPad, iar bronzului îi revin două tablete iPad mini.

Anul trecut, cu doar trei orașe, programul a avut peste 500 de participanți. Anul acesta, cred că acest număr va fi ușor întrecut. Sper ca orașul Baia Mare să fie bine reprezentat, să demonstrăm că avem un viitor în acest oraș.

10 comentarii

  1. Bine ca vreti sa adunati voi toata inteligenta la Baia Mare!Acum, fara gluma, e minunat sa se dea o sansa unor tineri talentati iar cei mai merituosi sa fie recompensati.Poate asa vor mai ramane cativa si prin tara…

  2. Exact de aia m-am si alaturat invitatiei lor. Sper sa vada postul cat mai multi tineri si sa se inscrie la concurs 🙂

  3. Întotdeauna sunt de lăudat asemenea iniţiative. Avem tineri talentaţi care ar putea contribui la un viitor ceva mai luminos… Din pacate prea puţin se vorbeste ori se promovează pe diverse canale media, inclusiv televiziuni despre rezultatele de excepţie obţinute de elevii români, nu doar la concursuri naţionale ci, poate mai cu seamă, la cele internaţionale.

  4. Superba initiativa . Sper ca toti cei din clasa a 12-a cu priecte de diploma sa intre in concurs. Mult success concurentilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*