Sfarsitul ?!?!?

La masa de Craciun
Brazi de import

Era si culmea sa nu vorbesc despre sfarsitul lumii. Oficial azi suntem la al 13-lea sfarsit de lume inregistrat pana acum. Sa fie oare cu ghinion?

Sincer pana acum am supravietut unor asa zise apocalipse iminente. Oriunde ne intoarcem capul vedem ca ne apropiem de sfarsit. Anul acesta toata lumea s-a pregatit pentru acest lucru. Ce sa va intampla daca finalul nu e unul hollywoodian? Daca nu va veni vreun meteorit sau daca nu va veni potopul?
   Aici la Baia Mare in nordul Ardealului oamenii nici nu iau in serios aceste predictii. Asa suntem noi mai molcolmi. Asteptam sfarsitul la munca ori la scoala. Altii din lume s-au indreptat spre Mexic unde considera ca vor fi salvati de piramidele mayase.
   Un sfarsit iminent al lumii nu cred ca va avea loc azi si probabil nici maine. Sfarsitul este posibil doar printr-un razboi. Orice razboi mare va schimba lumea cu siguranta. Asta trebuie noi sa evitam.
   Asa ca daca azi se sfarseste lumea e posibil ultima postare dar daca nu atunci e doar una dintre multele esuate. Am vazut la cineva ca Mexic a avut incasari uriase datorita turismului apocaliptic si el ne recomanda sa inventam si noi ceva pentru data de 07.09.13.
P.S.: Sa ne citim cu bine in continuare 🙂
Sursa foto:unbloghaios.blogspot.com

Comentarii

  1. By Calin

  2. By amiralul

  3. By Taraboste t

  4. By Claudiu

  5. By elly weiss

  6. By DANAP.RO

  7. By bucuros

  8. By Alin Nicorici

  9. By Adriana

  10. By literestacojii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *