Sfarsitul ?!?!?

Era si culmea sa nu vorbesc despre sfarsitul lumii. Oficial azi suntem la al 13-lea sfarsit de lume inregistrat pana acum. Sa fie oare cu ghinion?

Sincer pana acum am supravietut unor asa zise apocalipse iminente. Oriunde ne intoarcem capul vedem ca ne apropiem de sfarsit. Anul acesta toata lumea s-a pregatit pentru acest lucru. Ce sa va intampla daca finalul nu e unul hollywoodian? Daca nu va veni vreun meteorit sau daca nu va veni potopul?
   Aici la Baia Mare in nordul Ardealului oamenii nici nu iau in serios aceste predictii. Asa suntem noi mai molcolmi. Asteptam sfarsitul la munca ori la scoala. Altii din lume s-au indreptat spre Mexic unde considera ca vor fi salvati de piramidele mayase.
   Un sfarsit iminent al lumii nu cred ca va avea loc azi si probabil nici maine. Sfarsitul este posibil doar printr-un razboi. Orice razboi mare va schimba lumea cu siguranta. Asta trebuie noi sa evitam.
   Asa ca daca azi se sfarseste lumea e posibil ultima postare dar daca nu atunci e doar una dintre multele esuate. Am vazut la cineva ca Mexic a avut incasari uriase datorita turismului apocaliptic si el ne recomanda sa inventam si noi ceva pentru data de 07.09.13.
P.S.: Sa ne citim cu bine in continuare 🙂
Sursa foto:unbloghaios.blogspot.com

22 de comentarii

 1. Cu cel de-al treilea razboi mondial cred ca ai un punct de vedere viabil. Cred ca in urmatorii ani, nu multi, 10-20 .. trebuie sa se intample ceva, omenirea a cam uitat cum e sa fie razboi, ceea ce defineste istoria de-a lungul ultimelor milenii.
  Socialism, capitalism … s-au consumat, urmeeaza, asa cum prevestesc toti autorii de SF un sistem de conducere global, unitar singular. Asta cu libertatea e cam efemera. Si nepractica.

 2. cred ca sunt singurul de pe planeta care nu a scris despre idiotenia asta cu sf pulii… pardon, lumii

 3. In Ardeal totul se misca mai molcom, deci aveti sanse sa vina sfarsitul lumii cu vreo 2-3 luni mai tarziu. Norocosilor :))

 4. Sunt de parere sa organizam si noi la anu’ un sfarsit din asta, poate revigoram turismul :))

 5. Sfarsitul nu este posibil doar printr-un razboi. E chiar mai posibil printr-o coliziune cu un asteroid urias, printr-o explozie solara de proportii sau prin cine stie ce alte manifestari ale spatiului cosmic. Desi, intr-un fel ai dreptate cu arzboiul, se spune ca ce-si face omul cu mana lui… 😀

 6. Ahahahaha, deja ma amuza aceste sfarsituri. Am zis ca ii voi deschide usa daca imi va bate dar… la anu. Sarbatori fericite!

 7. Pff… mai asteptam un sfarsit si la anul, nu?
  Noroc pentru comercianti, care au stiut sa profite de naivitatea speriosilor si au fact o afacere din acest sfarsit..
  La anul si La multi ani!

 8. Uite ca si de data aceasta ne-a ocolit apocalipsa, si nici nu va veni prea curand 🙂

 9. Romanii in general nu mi s-au parut prea speriati de acest mult trambitat sfarsit. Nu am auzit pe nimeni sa creada in el, pe aici. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*