Sportul morosan are nevoie de noi

Nici nu stiu cum sa incep. Blogalinitiative.ro si Sportlocal.ro au pus-o de un campionat. Iar noi morosenii nu putem sa ramanem fara reprezentati pe acolo.

E vorba despre Campionatul national de stiri sportive, locul unde va trebui sa impartasim fiecare intamplare sportiva din judetul nostru. Daca vrem ca lumea sa afle de performantele echipei Minaur Baia Mare va rog inscrieti-va si raspanditi vestea. Daca ne dorim sa dam de veste ca si fetele de la HCM Baia Mare joaca un handbal specataculos raspanditi vestea. Daca vrem ca lumea sa afle de performantele zimbrilor locali de la rugby va rog pasati stirea mai departe. Daca vrem ca echipa Stiinta Explorari sa fie un etalon in voleiul masculin incercati sa dati de veste depre acest campionat. Daca ne dorim ca FCM Baia Mare sa fie demna pentru a fi urmasa legendarei echipe de fotbal atunci sa va inscrieti cat mai multi pentru a da de veste. Daca dorim ca performantele inotatorilor sa treaca de usile bazinului Gheorghe Demeca nu ezitati sa vorbiti despre acesata campanie. Daca vrem ca tara sa afle ca aici artele martiale sunt apreciate e bine sa impartasiti aceasta stire. Avem asa de multe de aratat si povestit acestei tari despre sportul si performantele din acest judet iar acum avem posibilitatea. Nu ezitati.

Sa demonstram tarii ca Baia Mare este intradevar a doua capitala a sportului romanesc. Desi performantele din ziua de azi nu se compara cu cele din trecut noi suporterii am ramas langa echipele judetului nostru. Sa le spunem tuturor sa vina in echipa judetului Maramures. Sa ne demonstram noua ca putem. Sportul si echipele morosene trebuie sa fie cunoscute.Iar daca eu voi reusi sa mobilizez cat mai multe persoane promit ca din premiul de 100 de euro ne vom intalni cu totii si vom povesti langa o bere despre sportul morosan.

P.S.: Sa ne gandim la binele sportului din acest judet.

Sursa foto: ligab.ro & emm.ro

20 de comentarii

 1. „Sa demonstram tarii ca Baia Mare este intradevar a doua capitala a sportului romanesc.”

  crezi ca intereseaza pe cineva? lumea nu mai da 2 bani pe sport de mult.

 2. Succes … sportul merita depunerea de efort pentru a-l mentine pe linia de plutire si la fel de mult efort pentru a inocula tinerilor dorinta de a face sport, pentru ca prin asta se asigura si perpetuarea disciplinelor sportive. Altfel nu va mai avea cine sa le practice in 5-10 ani …

 3. Felicitari! Orice sportiv/ echipa, are nevoie de suporteri. Fara incurajari, fara sa simta ca sunt iubiti, nu au cum sa dea randament! Bafta!

 4. pe ce vapor traiesti amirale?
  sa stii ca sint multi baimareni in canada care urmaresc sportul baimarean.
  Am sa incerc sa ma inscriu si eu.

  Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*