Suntem pregătiți pentru iarnă

Cel puțin, așa se laudă edilul băimărean, care, luni a recepționat cu succes utilajele firmei care asigură (dez)ordinea în perioada iernii. E bine de precizat că domnul Cherecheș a reușit recepția din a treia încercare, primele două au eșuat lamentabil.

Asta, datorită și societății Rosal, care sunt pomeniți cu drag de toți cetățenii orașului, atunci când sosește prima zăpadă. Nici înainte nu a fost excelentă deszăpezirea, iar de când au preluat-o aceștia, nu s-a sesizat nicio îmbunătățire.

Tot aceleași ambuteiaje, exact aceleași probleme în trafic; indiferent că stăm la bulevard sau pe ceva străduță lăturalnică. Oamenii ne-au promis că, de data asta, va fi totul făcut ca la carte. Sincer, permiteți-mi să mă îndoiesc. Până la proba contrarie, cred că vom fi luați iar prin surprindere de iarnă.

Faptul că e ultimul an dintr-un contract păgubos, nu ne ajută prea mult, în special, pentru că ei știu că nu vor mai păpa bani de la băimăreni. Mi-e frică să nu fie ranchiunoși și să nu facă nimic. Nu de alta, dar nu cred că se sperie ei de justiție. Când ați auzit voi să își plătească amenzile cei de la deszăpezire? Exact!

Foto

6 comentarii

  1. Prietene, niciodata, nimeni nu poate fi pregatit pentru iarna. 20 de ani de observatii la rece (sic!) sustin aceasta afirmatie.

  2. Chiar nu înţelegi că toţi edilii din toate localităţile ţării sunt surprinşi de venirea iernii?
    Că ninge în decemabrie sau abia în ianuarie, nimeni, dar nimeni nu se aştepta să vină iarna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*