Ce ar merita un astfel de animal?

Un animal (om nu poate fi numit) a ajuns acasă beat. În loc să doarmă, a ales să își violeze fiica de 13 ani. La sediul poliției nu și-a motivat gestul, ba mai mult a dat vina pe fetiță. Cică ea ar fi vrut.

Știrea am văzut-o aici, nu că asta ar avea vreo relevanță. Nu contează nici zona unde s-a comis un astfel de gest. Important e ce am putea face să stopăm astfel de imbecili și cum am putea să le oprim accesul la oxigen.

Pedeapsa capitală a fost abrogată în România acum 24 de ani…din păcate. O lege mai aspră ar avea posibilitatea să reducă cazurile în care pedofilii, violatorii sau criminalii își fac de cap. Ce frică să ai, când știi că după 7 ani de detenție, ai posibilitatea să pășești iar liber?

Eu recunosc și îmi asum ce spun, asta din postura de viitor tătic. Dacă fetiței mele i s-ar întâmpla așa ceva, jur că l-aș vâna ca pe un animal pe violator/pedofil. Nu m-aș opri până când nu l-aș vedea mort și cred că la fel gândesc mulți alții.

Deci, voi, ce credeți că ar merita un debil mintal ca acesta, care și-a violat fetița, iar acum așteaptă un copil/nepot?

10 comentarii

  1. Pe lângă puşcărie, unde se ştie cât de bine sunt primiţi pedofilii, ar trebui castrat chimic.

  2. Da, castrarea chimica le-ar anihila pornirile astea. Dar ar trebui si inchisoare in regim sever.

  3. Trimis la inchisoare, chinuit astfel incat sa isi doreasca el insusi moartea, tinut asa vreo cateva luni si abia apoi decapitarea. Si nici macar asa nu mi se pare ca ar plati indeajuns pentru distrugerea vietii unei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*