Superimunitate

Hoțul strigă hoții! Vorbă din popor, care se aplică perfect la noi în țară. Jegoșii din parlament vor să voteze o lege, care să le ofere protecție maximă. În principiu, ei ar putea să facă ce vor (nu că acum i-ar opri ceva), fără să îi tragă cineva la răspundere.

Multe societăți comerciale și afaceri au la cârmă câte un jegos din parlament. În principiu, ei nu ar avea voie să facă parte din conducerea acestor societăți, însă știm, prea bine, că totul e exact contrar. Firmele sunt deținute și conduse de jegoșii din parlament, ba în mod direct, ba prin intermediul apropiațiilor.

De aici și tot felul de contracte dubioase, proiecte blocate și bani murdari, care ajung în conturile porcilor din parlament. Mulțumită celor 588 de călăi, care de data aceasta au fost de acord la unison, ei înșiși vor beneficia de superimunitate.

Mă enervez, în fiecare zi, din ce în ce mai tare, nu văd luminița de la capătul tunelului. Nu cred că suntem suficienți ca să scoatem țara asta din rah…

6 comentarii

  1. Parca-si votasera deja imunitatea in fata DNA, nu?… Nu ca DNA ar fi cine stie ce muma padurii pentru politicul romanesc…

    In alta ordine de idei, cat de tare esti cu numerele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*