Surpriză, a venit iarna

La începutul lunii noiembrie, firma de deszăpezire și primarul urbei, au declarat că orașul de pe Săsar e pregătit să se ia la trântă cu fulgii de zăpadă. Atunci, am zis că până la proba contrarie să le dăm crezare. Și spre stupoarea noastră (a câta oară) iarna chiar a venit.

La Baia Mare a nins fără oprire mai mult de 12 ore, iar dimineață orașul a fost pur și simplu paralizat. Asta se întâmplă din anul 2006, de când Rosal și-a făcut apariția la noi în oraș. Oamenii aceștia iau la mișto întreaga comunitate.

Vinovați pentru această situație ar fi fosta administrație, care s-a lăsat cumpărată în momentul semnării contractului de deszăpezire. Acum, urmează o iarnă extrem de dificilă, în care orice fulg căzut va provoca bătăi de cap locuitorilor acestui oraș.

Pregătiți sau nu, echipați sau nu, orașul acesta a rămas iar repetent la capitolul deszăpezire. Cine, de ce și când a fost vinovat e mai puțin important. Cei ce au de suferit suntem noi, fraierii care i-am votat atunci, îi votăm acum și sunt convins că îi vom vota în continuare.

Foto

8 comentarii

  1. din cate am inteles sunt anumite clauze in contract pe care cei de la rosal le-au aruncat primarului in fata cum ar fi cea ca ei nu ies in timp ce ninge… (contract semnat si creat impreuna cu Anghel in 2006)
    deci cat timp ninge, pana nu se opreste zapada ei nu ies sa curete al doilea lucru este ca s-au alocat 13 autoutilitare.. ceea ce primarul le-a considerat suficiente pentru 2 cartiere, dar nu are ce sa faca atata timp cat actualul contract este in vigoare… nu cred ca de la anul va fi la fel

  2. Nasol contract, rea situatie. De multe ori vad ca interesul personal a celor din conducere primeaza fata de interesul public pentru oameni.

  3. :))=)) Nu am auzit-o pe asta, dar o voi lipi pe usa de la scara. Am destui vecini cu patrupezi, care nu dau veci cu lopata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*