Traseism

Nu știu dacă ați aflat sau nu, dar trebuie să vă spun. Primarul, edilul, prințul și ce mai vreți voi să fie, Cătălin Cherecheș, se pare că s-a înscris în UNPR. Un partid obscur, dar nu asta e important acum. Esența e în sticluțele mici.

Domnul Cherecheș, cred că își schimbă mai des partidele, decât iubitele. A început cu PSD, a continuat cu PNL, apoi USL. Nemulțumit de anumite decizii ce au lezat orașul de pe Săsar și ajutat și de unele declarații, care au zgâriat pe la București, omul a fost scos din USL.

Am avut un primar fără partid, care s-a descurcat binișor. La urma urmei nu contează partidul din care faci parte. Important e ce ai realizat. Lăsând la o parte micile derapaje narcisiste, oamenii par mulțumiți de realizările distinsului primar.

Politic, să fim sinceri, îi înțelegem decizia. E greu să răzbați dacă nu te ai bine cu oamenii din partide. Asta e România. Însă, a fi un traseist mi se pare total neadecvat. Aș spune că se poate compara cu o …..

 

7 comentarii

  1. Vezi tu, cand ajungi la anumite nivele, nu te mai intereseaza vorbele oamenilor, doar rezultatul muncii tale. Oricum isi alegea un partid, io cred ca tot nu era bine, iar in ziua de azi … cerere-oferta functioneaza perfect.
    Cum a spus cineva, mulge vaca cat da lapte.

  2. Numai acolo a fost primit, probabil. Şi nu poţi rezista într-o astfel de funcţie fără sprijin politic. Pînă acum spuneai că a făcut lucruri bune. În fond, asta contează, nu culoarea lui poltică.

  3. Sa nu se supere nimeni, dar primarii sunt doar marionete. Asta ii tine in functii, abilitatea si vointa de a dansa cum li se canta.

  4. Pana la urma poate duce la lipsa de incredere din partea alegatorilor mutarea asta de la un partid la altul… E treaba lor… atata timp cat isi face datoria fata de oras.. e totul ok…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*