Acum urmează greul

După cum știți, HCM Baia Mare a făcut față cu brio la turneul de calificare. Pentru prima dată, în istoria acestui oraș: Champions League scrie pe noi. Nordicele au plecat învinse de aici, contrar tuturor predicțiilor.

Publicul din Baia Mare și-a făcut simțită prezența. Încurajările a 2500 de oameni au făcut posibile două victorii istorice. Cu jucătoare autohtone, fără vedete internaționale, fetele din Baia Mare au demonstrat că dacă te bați se poate.

Acum urmează greul. O grupă teribilă, cu Gyor,Hypo și Thuringen. Nebunia handbalului va cuprinde orașul, iar cei de la HCM trebuie să profite de acest lucru. Turnee de promovare prin școli, licee, magazin de prezentare etc. Marketing domnilor, avem nevoie să demonstrăm că și asta se poate la noi.

Sunt convins că la bilete va fi omor, da, acest e cuvântul corect. Cu greu vei putea să îți faci rost de un bilet. Sper ca numărul abonaților să crească, deoarece abonamentul le garantează prioritate în fața altora.

Eu voi fi acolo și voi răguși iar pentru HCM.

10 comentarii

  1. Măcar să se ajungă feminin la performanţele de altădată ale băieţilor de la Baia Mare. Tare aş vrea ca vechea echipă de la Rm. Vâlcea să se reformeze la Baia Mare sau în altă parte…

  2. Eu tind să cred Că Oltchimul va fi înlocuit de Baia Mare şi tind să cred că o să fie mulţi (printre care şi eu) care văd Baia Mare ca pe Oltchim. Sper numai ca Baia Mare să facă că n-a făcut Oltchimul. Multă baftă.
    Dacă trec de Gyor totul va fi mai simplu.

  3. Primul meu mesaj postat pe acest site.Sper sa fie unul..inspirat!:)
    Astept ziua in care echipa se va numi: MINAUR.”hcm!hcm”nu suna la fel de bine ca „MI-NA-UR!” care s-ar auzi pana la Maramuresu`
    Cat priveste comparatia cu oltchim, mai bine nu.Suntem Baia MARE!Atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*