Vă mulțumesc !

carte pentru copii

Mulțumesc în numele lor. Vă mulțumesc de sute de ori, tuturor. Acum câteva săptămâni bune, vă povesteam de isprava unei bloggerițe băimărene (Alina). Acesta e unul dintre momentele acelea, când nu poți sta pe margine, trebuie să fii părtaș.

Așa se face, că m-am mobilizat și am reușit să strâng cu ajutorul vostru un număr impresionant de cărți. Mulțumesc familiei, care mi-a sărit în ajutor printre primii. Apoi, mulțumesc și celor de la Elanko.ro, care au venit să ajute de la primul apel (există o mai veche colaborare între HHC Baia Mare și unul dintre cele mai vechi magazine online din țară).

Dând curs solicitării, cei de la Libris.ro, au trimis și ei o duzină de cărți, care cu siguranță își vor găsi admiratori printre copilașii de prin centrul de zi. Apoi, mulțumesc colegilor de la serviciu și acelor persoane care m-au contactat pentru a dona cărți.

S-au strâns peste 200 de cărți (asta era săptămâna trecută, de atunci e posibil ca numărul cărților să fie mai mare). Le mulțumesc și celor care au donat altor bloggeri, pentru că ați dat dovadă de un spirit civic ieșit din comun. Fiți siguri că acest pas mic, este unul care pune bazele pentru cultura unor copii, care, altfel nu aveau cum să pună mâna pe ea.

Vă mulțumesc!

 

12 comentarii

  1. Frumos, mă bucur de fiecare dată când citesc despre astfel de iniţiative care au ecou. Trebuie să scriu şi asta, fiindcă este tot un exemplu de urmat… La biblioteca internaţională din Parma, existau tot felul de cărţi în orice limbă posibilă, numai în limba română nu. Şi se ştie că în Italia este cea mai mare comunitate de români, din păcate, mulţi dintre copiii lor vorbesc destul de greu sau nu ştiu deloc limba română. Orice limbă se uită, dacă nu mai citeşti, nu o mai vorbeşti. Şi câţiva oameni frumoşi au început să strângă cărţi în limba română şi să le ducă acolo la bibliotecă pentru a exista şi o secţiune de cărţi în limba română. Care a fost inaugurată săptămâna trecută. 🙂

  2. Pff… mor de ciuda ca nu am rrusit sa trimit cartile la timp… am cateva puse deoparte dar au aparut ceva probleme la mone si nu am reusit sa le trimit cand trebuia.. sper sa mai am ocazia…

  3. Stai linistita 🙂 Daca ai ocazia, doneaza-le in zona ta la vreun centru de copilasi. Sunt sigur ca si acolo vor fi bine primite.

  4. Nu reusesc sa ma mobilizez sub nici o forma. Imi propun sa fac multe, poate prea multe si nu pot duce nimic la bun sfarsit, asa cum mi-as dori. Ma bucur ca tu ai reusit sa implici atatia oameni si sa le aduci copiilor bucurii!

  5. Poi da. In principiu asa de unul singur nu prea imi vine nici mie ideea, insa daca am vazut ca s-au implicat altii, atunci m-am ambitionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*