Vă susținem cu vorbe dulci

De când avem primar tânăr și carismatic, ne-au vizitat tot mai mulți jegoși din parlament, fie cel din țară sau chiar din Bruxelles. Toți care vin pe la noi ne periază până nu mai pot. Prost să fii să-i crezi.

Ne-au promis autostradă, pod peste Tisa și Someș, drum expres, tunel pe sub Gutâi, drumuri reabilitate, spital renovat, probleme de mediu rezolvate etc. Lista poate continua la nesfârșit. E de reținut, că nu s-a rezolvat mai nimic.

Ca să ajungi în Maramureșul istoric, ai nevoie de curaj și răbdare multă, de tunel sau poduri nici nu poate fi vorba. Spitalul trebuia să fie terminat de ceva vreme, la ora actuală, cred că sunt gata în proporție de 50%. Datorită minelor nesigure, poluare apelor și terenului este la ea acasă.

De la vorbe până la fapte e cale lungă, iar ai noștri vizitatori ne-au demonstrat asta pe parcursul anilor. Așadar, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Ceea ce ne promit burtoșii din parlament, nu are nici o valoare. La fel ca promisiunile din campaniile electorale.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*