Aceeasi apa cu totii

Deoarece tot ce se intampla in tara asta are repercursiuni si asupra noastra,a baimarenilor voi dezbate azi  situatia politica ciudata.

Nu voi folosi numele persoanelor aflate in lupta, pentru ca la fel de bine putea fi si invers.Toti sunt la fel. S-ar manca intre ei pentru o bucata la ciolan.

Stim cu totii ce s-a intamplat la referndum, multi au ales sa voteze, iar mai multi au ales sa someze. Nu stiu daca la indemnul lui TB sau nu, dar fostul presedinte a devenit noul presedinte. E o hora interesanta la Cotrocenti.
Se spune ca Curtea Constitutionala nu a luat in considerare 7,5 milioane de romani. Bun, si daca ii lua in considerare pe acestia, pe restul care au votat pentru cine ii mai lua in considerare? Sa inteleg ca la guvernul VP, e important doar acel contingent de alegatori care a votat pe placul monstruoasei coalitii ???
Porcalii au avut bunul simt sau teama, si nu au iesit sa se laude si sa se bucure pe la tembelizor. Poate au invatat ceva din patania celorlati. Daca CA si VP stateau cuminti pana in noiembrie, e posibil ca TB sa fii cazut fara probleme. Asa doar au demonstrat ca sunt la fel de infometati ca restul. Defapt sunt toti acceasi apa.
Acum sper ca macar pana la alegerile parlamentare sa fie pace si liniste, ca sa nu dam peste cap cursul, care si asa a innebunit mai mult de 7,5 milioane de romani.

P.S.: Oamenii nu s-au dus la vot pentru ca le-a fost scarba de ambii combatanti !!!!

 

19 comentarii

 1. @ Ciprian: cred ca te uiti prea mult la Antena3. Pierzi astfel din vedere faptul ca cvorumul pentru alegerile prezidentiale si implicit pentru un referendum care vizeaza functia presedintelui, presupune includerea tuturor alegatorilor cu drept de vot, romani, NU DIN ROMANIA. Presedintele este si al romanilor din Spania, Italia, Canada sau de oriunde de pe acest Pamant.

 2. Cu tot respectul: ești penibil! Reiau ideea unei persoane de pe Facebook: (Ionescu Dorina)
  ”daca in 2013 se dau publicitatii rezultatele INS si a comisiei de statistica si se va constata ca cvorumul la referendum a fost atins”?!
  Sal’tare!

 3. Cu tot respectul, s-a decis acuma. Nu in 2013. Se pare ca ai inteles gresit ceea ce am vrut eu sa spun…In fine. Penibil sunt cei care se lasa spalati pe creier, indiferent de care tabara.

 4. Citiți legile! Nu poți lua în considerare la cvorum cetățenii, fie ei și pe cei ai statului tău, câtă vreme nu le poți asigura suficiente secții de votare, tocmai fiindcă statul-gazdă nu e obligat cu nimic față de problemele tale interne. Dar mă uit la ce posturi TV doresc eu, n-am ucis pe nimeni pentru că fac asta asta!
  Spălat pe creier zici??? Politrucii nu-s buni, zici, toți sunt la fel, zici??? Păi candidează tu! Pe bune zic asta, e dreptul tău! Spală tu cu ei pe jos! Sau adunați-vă mai mulți prieteni și să candideze unul din voi, cel mai bun dintre voi, ca independent, cel mai bun dintre voi! E simplu! Așa, stând pe margine și criticând, nu zic că nu-i bine… Băgați-vă dar, în politică și schimbați totul din temelii! E dreptul vostru!!!

 5. E treaba ta la ce te uiti si cat. Dar daca tu consideri ca ai dreptate, de ce nu ar considera si altul ca are dreptate??
  Nu stau pe margine,si nici nu am stat la nici un vot, indiferent de miza. Ca sa faci curatenie trebuie sustinere nu schimbi 396 de imbecili cu 10 prieteni.Corect?

 6. Eu vorbesc astfel, mergând pe logică: sunt două instituții publice din România care dau o cifră aproximativ reală a cetățenilor care pot fi înscriși pe listele electorale permanente: INS și CNAS. Ambele aduc în discuție cifra de 16,7 milioane de cetățeni români cu domiciliul stabil în România, așa cum scriu toate legile doar aceștia trebuiau să figureze în liste. Nu eu am făcut legile astea și nu eu am scos cifrele acelea… deci…
  Sunt în jur de 400 și ceva, dar nu contează… nu asta e discuția. Eu spun că ar fi benefic să faceți o mișcare a independenților în mai multe orașe, în toată țara… Poate va ieși ceva bun… Veți fi 10, 20 sau 5, tot va fi un semnal! Gândește-te! 🙂

 7. Referitor la PS-ul tau, referendumul nu a fost pentru a alege intre TB si altcineva, a fost doar daca mai vrem cu TB sau nu mai vrem!

 8. Dar nici nu am spus ca ar fi trebuit sa aleaga intre TB si altcineva..Pur si simplu s-au saturat de ambele parti..Cei care vroiau ca TB sa plece, si cei care vroiau ca ei sa ramana.

 9. ciprian, un presendinte reprezinta fiecare cetatean roman in urma unor alegeri obtine un mandat pe 5 ani. sa fie demis este nevoie de 50% plus unu din cetatenii cu drept de vot. repet cetateni cu drept de vot, nu cetateni cu domiciliu stabil in romania.

 10. Nu imi plac deloc articolele despre politica, mai ales ca in ultimele luni tara s-a rupt in doua din cauza animalelor de la putere, carora oricum nu le pasa de noi. Indiferent din ce partid ar fi, au grija doar sa linga ciolanul.

 11. Mizerabila polita din Romania. Nici nu vreau sa comenez… Ne e clar tuturor… :-j

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*