La "OJT"

Da, gata, a venit momentul in care sa prezint poate unul dintre cele mai culturale localuri din Baia Mare. Locul unde daca te duci cu siguranta dai de un scriitor, poet sau muzician, mai bine de zis de artisti, sa nu uitam cumva ceva gen la insirare.

OJT se afla pe Str.Culturii, la parterul fostului bloc OJT. De la ce vine OJT? Simplu, in perioada comunista acolo se afla sediul Organizatiei Judetene de Turism, iar numele a ramas pana in ziua de azi.

Pentru cei nostalgici, localul pastreaza in interior pana in ziua de azi aceleasi design ca in perioada anilor 80. Poate chiar si majoritatea celor ce frecventeaza barul sunt tot aceeasi.
Chefuri aici nu se tine, nu va asteptati deci la asa ceva, dar pot sa va spun ca lansari de carti s-au tinut si cu siguranta se vor mai tine. Cei de aici au avut chiar si un ziar cultural.

Preturile sunt mai mult decat acceptabile, iar servirea se face la bar. Bauturile sunt din gama celor mai accesibile, astfel incat oricine reuseste sa consume ceva.

In ultima vreme s-a renovat terasa, care arata foarte bine, dar multi spun ca si-a pierdut din indentitate. Vom vedea. Lumea este acolo ca si pana acum.
OJT va asteapta si azi cu portile deschise si spera ca artistii care numai sunt printre noi sa fie inlocuiti de altii care sa umple barul la lansari.

P.S.: Un prieten are o vorba : „Daca nu ai fost la OJT ai trait (/trecut) degeaba in Baia Mare !”

Nota 
Pret: 9
Ambianta:9
Servire: 9
 
Sursa foto: necenzurat.ro

 

12 comentarii

  1. Nu intraţi în trendul sistemului. Adică vechea propagandă cu ardeleni, munteni şi moldoveni. Pentru a nu asculta de sistem şi de a nu fi aburit de regulile lor, este suficient să scriem şi să vorbim corect româneşte. Atât timp cât se încurajează în scris diferite dialecte, mai ales dacă nu e literatură, tot atât timp ne vor încăleca guvernanţii, pentru că noi românii ne separăm pe regiuni fără să ne dăm seama. Frumoase descrieri din Baia Mare, dar atenţie la exprimare. Pentru că este o exprimare mai mult dialectică decât românească. Exemplu:”îi mai ieftină…”, româneşte : „este mai ieftină”, şi nu în ultimul rând, diacriticele. Asta dacă îţi pasă de limba română. Pentru că avem ă,î,â,ş,ţ.

  2. avand in vedere ca poposesc destul de des pe acolo, eu i-as fi dat un 10 pe linie..

  3. Of, de cate ori merg in Baia-Mare ma pierd. Sunt foarte multe locuri unde trebuie sa merg adica trebuie sa le gasesc 🙂
    Adauga si tu un newsletter pe blog.

  4. bere bună, ieftină şi rece… oameni de calitate… n-are cum să nu-ţi placă în OJT. 😀

    eram client fidel în ultimii doi ani de liceu. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*