Albinele ne premiază

Nu știu dacă ați observat sau nu, dar eu pe site fac reclamă doar unui singur om. Nu de alta, dar produsele lui m-au convins. Le-am încercat, le folosesc și azi cu mare încredere. Un băimărean ca mine a găsit mierea tocmai în Satu Mare.

Sabadus, căci despre el este vorba, a pregătit surprize. Două concursuri la care sunt invitați atât bloggerii, cât și ”cetățenii de rând”. Premiile sunt destul de consistente. Însă, eu cred că nu contează cantitatea, ci calitatea.

Să fiu sincer, la început nu am crezut. Însă, anul trecut am primit un borcan de Energizant 100%, chiar după ce am ieșit din spital. Vă spun cu mâna pe inimă că m-a pus pe picioare, o adevărată bombă de energie.

De atunci, am avut norocul să consum mai multe produse de la Miere Sabadus. Îl recomand mereu apropiaților mei, iar unii chiar au cumpărat produse de la el. Nu pot decât să mă bucur când văd că unii fac totul curat și vizibil.

Vă recomand să participați la concursurile organizate, sunt destule premii și aveți șansa să câștigați. Nu veți regreta, eu deja am pus ochii pe siropul de coacăze și cel de cătină. Ambele cu miere!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*