Alooo, Poliția Locală ???

Duminica, când e vremea frumoasă, majoritatea băimărenilor, familiștii în principiu, ies în Parcul Regina Maria. O plimbare, o poveste cu amicii, loc de joacă pentru copii. Un spațiu idilic, unde te poți feri liniștit de caniculă.

Săptămâna aceasta am primit de la un cititor un mail. Două poze atașate, eu am să vă prezint doar una, însă cred că esența o pricepeți. E vorba de comportamentul unor cetățeni, care ar merita să fie trași de urechi.

Recent, s-a inaugurat în parc, Pavilionul Regina Maria. Clădire, care are scopul de a oferi loc de întâlnire pensionarilor din urbe. Se pare că distinșii domni din poză au ales un alt loc, unde să bea alcool în public.

Ciuperca în cauză, nu este proprietatea lor și nu le dă dreptul să consume alcool în văzul celor mici. Nu mai vorbesc de limbajul pe care l-au folosit uneori (asta din spusele martorilor). Nu înțeleg de ce nu se bucură de noul sediu al clubului de pensionari.

Poliția Locală ar trebui ca duminica, ziua în amiaza mare, să nu permită consumul de alcool în public. Măcar ziua să își facă treaba, pentru că seara știm cu toții că nu au motivație să patruleze.

12 comentarii

  1. Și noi am fost ieri după-masă în parc și era foarte aglomerat. Poate și din cauză că recent s-a inaugurat locul de joacă pentru copii. Oricum, în cele câteva ore cât am stat acolo, n-am văzut nici măcar vreun polițist care să patruleze. În schimb i-am văzut atunci când am mers în parcare, învârtindu-se pe lângă niște mașini parcate pe trotuar. Probabil se arăta de dat vreo amendă, că doar asta îi interesează. Faza e că atunci când am trecut pe lângă ei, unul mi-a făcut semn și nu înțeleg nicicum de ce, pentru că Nereea, deși era pe scaunul din față, era în scaunul ei, cu centurile puse, eu aveam centura, farurile erau aprinse… Nu știu ce-a avut cu mine.

  2. Poliţia nu-i interesată că spaţiul rezervat pensionarilor e invadat de beţivi.

  3. Poate ca e bere fara alcool, pentru hidratare pe timp de canicula…:)

  4. Cred ca esti cam dur cu bietii oameni, ei se racoreau, nu consumau alcool. :)) Si oricum vad ca fiecare avea doar o singura sticla… 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*