Sub asediu

În această lună, județul nostru este atracția multor oameni politici. Toți vin să își ispășească păcatele la mănăstirile din zonă. De dreapta sau de stânga, nu prea are importanță, e esențial să fie văzut în Maramureș.

La începutul lunii, ne-a vizitat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Reprezentantul puterii a rămas profund dezamăgit de județ și a punctat bine: de vină pentru situația din județ sunt parlamentarii maramureșeni. Omul nu a descoperit roata, știm și noi că nu fac mai nimic prin capitală.

La mijlocul lunii, în preajma uneia dintre cele mai mari sărbători religioase de prin colțul acesta de țară, Elena Udrea, alias Pamela politicii românești, ne-a vizitat iar. Acum două luni, după ce s-a arătat la brațul vânjosului primar băimărean, DNA și-a făcut simțită prezența. După părerea ei, vinovați pentru starea județului sunt tot parlamentarii moroșeni. Șoc, nu mă așteptam, sincer.

Ieri, a avut loc Hora de la Prislop. Moment prielnic pentru președintele țării, Traian Băsescu, să își facă baia de mulțime. Oamenii au sării la gâtul lui, pentru poze bineînțeles, că așa ne stă bine. Contestăm, înjurăm omul, însă când îl vedem, hop cu pupicul pe dos.

Cu ce ne-am ales noi după aceste vizite? Cu nimic, chiar absolut nimic. Ei vor pleca înapoi la vilele sau apartamentele de protocol, la salariul baban etc. Noi vom rămâne în continuare cu parlamentarii noștri incompetenți.

Foto

13 comentarii

  1. Anul asta am observat si eu ca s’a purtat Maramuresul dupa ce in anii trecuti la mare cautare a fost Moldova. Probabil ca la anul vine randul Ardealului si tot asa. Foamea ii tot aia … incompetenta la fel … iar romanasii care s’au prins cu ei in hora peste 3-4 ani cand o veni randul sa dea cu votul or sa fie prea bucurosi de poze.

  2. Bine măcar că de musari politici nu duceți lipsă. În ceea ce privește părerile lor foarte „pertinente”, dacă aș fi în locul lor nu mi-aș deschide gura. Se arată reciproc cu degetul, dar de făcut nu face nimeni nimic.

  3. Şi nu de azi, de ieri, ci de 23 de ani această Mazăre congelată taie şi spânzură acolo. Pe vremuri se ocupa cu difuzarea ziarelor şi revistelor pe litoral. De atunci am boală pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*