S-a mai dus unul…

…de viță nobilă, bineînțeles. Duminică, s-a întâmplat o grozăvie în lumea țiganilor. Regele Cioabă s-a dus spre câmpia cu bizoni, la o vârsta destul de fragedă, 58 de ani, însă, știm cu toții că țigan cărunt nu prea întâlnești.

Rege e mult spus, nu a fost ales sau uns de nimeni. Titulatura și-a însușit-o tatăl lui prin 92. De atunci, am avut un rege al țiganilor. Bine, avem și un împărat. Tot în România și acesta. Acum sincer, ne mai mirăm de ce ne consideră toată Europa țigani? Avem un rege și un împărat al celei mai hulite etnii!!!

Acum, vor urma zile de doliu, plânsete, bocete, știri, care ne vor prezenta tradițiile de înmormântare. Apoi, vor urma zile întregi în care vom fi ȘOCAȚI de averea familiei regale. Ni se va spune de n ori cât a costat coșciugul și pomana.

După ce presa va găsi alt os de ros, țiganii din țară vor începe lupta pentru tron. Nu cred că familia regală va fi scutită de atacuri din partea familiei împărătești. E vorba de mulți bani, afaceri ilegale și imagine, în rândul uneia dintre cele mai importante minorități din țară.

23 de comentarii

 1. Si totusi, cat de nesimtit trebuie sa fi sa ceri ajutor de la stat pentru a plati factura de la spitalul din Turcia, iar apoi sa organizezi o inmormantare cu sicriu din aur? Si ce daca era asa zis rege, somnul de veci nu e acelasi si intr-un sicriu normal? Daca statul nostru le ofera ajutor, oricat de mic ar fi, pt mine sunt cei mai imbecili politicieni ever.

 2. Ne-au demonstrat de n-ori ca sunt imbecili, deci nu ar trebui sa ne mire. Insa, de data asta cred ca vor sta pe tusa.

 3. Chiar nu am nimic de comentat la articol pentru ca nu sunt curios ca s-a mai dus unul dintre „sprijinitorii tarii”.

  Te rog doar spune-mi ca in poza atasata e un mormant.. adica o camera cu plasma, scaun, oglinda si mobilier. Daca asa e, presimt ca am sa rad copios :))

 4. In primul rand nu stiu ce ai facut la blog da cand intru pe „read more” imi apare intr’un format ce imi aduce aminte de feed! 😀

  Legat de subiect … ii deranj mare … fierbere mare … toate carele de reportaj se pozitioneaza pe aeroport … sunt convins ca vor transmite minut cu minut si secunda cu secunda marele eveniment. Eu ca sa nu ma mai „nervez cu nervii” am ales sa fac haz de situatie … nu evenimentul in sine … ci de situatie. De acum asteptam sa crape si imparatul … ca unul din bulibasi am inteles ca a crapat intre timp … de necaz sau oftica … nu stiu. 😀

 5. Vorba ta, s-a mai dus unul, ca atâția alții. Nu văd de ce nu pot porni televizorul fără să aud de el. Pe mine chiar nu mă interesează c-a murit Ciobă, și cu atât mai mult nu mă interesează cum o să fie înmormântat.

 6. Eu de mult am renuntat la majoritatea posturilor acestea generaliste. Singurele stiri, cat de cat ok, sunt cele de la Digi24.

 7. Cred ca la voi in oras e jale mare, nici nu mai ies tiganii la cersit sau la groapa de gunoi de indurerati ce sunt…Si sa vezi pe urma emisiuni cu incoronarea, cu parastasele…Au televiziunile paine buna de mancat multa vreme. Dar mananca si nervii mei.

 8. Chiar mă lasă rece că a murit un ţigan.
  Nu ştiu de ce face presa un eveniment naţional din asta. Cioabă sau Simona Traşcă, cine sunt ăştia de-au ajuns subiect
  de dezbătut pentru jurnalişti? Pe cine interesează?

 9. Degeaba tot ii huliti pe tigani.
  *sunt mai uniti decat noi
  *profita de orice virgula din legi in folosul lor
  si nu in ultimul rand sunt cei mai buni comercianti
  Nu ma luati ca sunt hoti, criminali si altele ca multi romani ii depasesc. Daca ar fi aplicate legile nu ar mai exista tupeul si nesimtirea.
  In alta ordine de idei scormoniti si vedeti cate lucruri bune a facut acest tigan.
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

 10. A facut lucruri bune, la fel cum poate si un hot face o fapta buna cu ceva furat. Insa, atitudinea dinainte de pocainta o condamn.

 11. Uite d-aia mi-e drag ca zilele astea sunt chelnerita la Londra. Daca eram intelectuala la Craiova, trebuia sa ascult si sa vad despre Cioaba peste tot: la serviciu, la magazin, in autobuz, la tv etc.

 12. Am spus-o si o mai spun: tigan sau roman, tot om este… vina e a presei ca face atata tamtam aiurea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*