Curse de mașini

Bineînțeles că pentru băieți, deoarece fetele, orice ar face în spatele unui volan, mereu vor fi desconsiderate (drept sau nedrept, nu știu și nu mă bag). Asta nu înseamnă că nu pot merge să privească evenimentul în sine.

Veidec Racing Unleashed (zici că îi ceva episod NFS) are loc la acest sfârșit de săptămână, în imediata apropiere a Băii Mari. Mai exact, pe pista Aeroportului Internațional Baia Mare(mai puțin aeroport și mai puțin internațional).

Din 24 august, la fața locului, se pot face înscrieri, asta pentru cei care își doresc să participe ca și concurenți. După ce se termină toată nebunia asta birocratică, urmează și esențialul acestui eveniment: drift show, moto show, calificări moto și auto. Iar seara ne așteaptă un after-party în Club Arena.

Duminică, 25 august, este ziua în care se organizează finalele competițiilor. Tot atunci vom afla și câștigătorii. Premii și surprize sunt promise atât concurenților, cât și spectatorilor.

Un motiv mai bun să ieșiți din casă nu cred că vă trebuie. Organizatorii vă așteaptă. Spectacolul e garantat.

Foto

7 comentarii

  1. Ce fain! Soțul meu e înnebunit după mașini și mi-a transmis și mie pasiunea.Într-o vreme se mai întâlnea cu niște băieți împătimiți de motoare, noaptea târziu, pe o stradă mai puțin circulată din oraș, și făceau liniuțe :).

  2. Habar n-aveam că în Baia Mare există un aeroport. Şi încă internaţional! Probabil că a venit Ceauşescu în vizită pe acolo şi de-aia l-au făcut. După aceea n-a mai funcţionat.

  3. Faina initiativa… sunteti norocosi ca mai puteti participa la asa ceva… profitati la maxim de ele.. si pentru mine 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*