Arta urbană

Poezie și muzică. Am început seria sâmbetelor mai relaxante cu cele două ramuri menționate ale artei. Acum vom vorbi despre arta urbană, chiar dacă cel pe care o să vi-l prezint nu e tocmai un artist, în adevăratul sens al cuvântului.

Mereu căutăm câte un motiv prin care să ne scoatem și noi capul din cutie. Sunt oameni care reușesc prin forțe proprii, iar unul dintre ei este Alin Moldovan. Fost coleg de grădiniță (să mă laud și eu), omul a ajuns unul dintre cei mai respectați bikeri din țară.

Alin Moldovan 2012 – Cel mai bun rider din Romania

Vezi mai multe video din sport

Face totul din pasiune, iar asta se vede în rezultatele sale la concursurile de afară. Este artă? Poate pentru unii nu, însă sunt mulți care consideră ceea ce fac acești băieți o formă de expresie a artei urbane. Astfel, azi vă las să îl urmăriți în timp ce lucrează cu măiestrie la obiectul său.

P.S.: Anul trecut, la mondialele de BMX a luat locul 5! Are și Baia Mare artiști de excelență 🙂

Sursa foto.

20 de comentarii

  1. E sport, daca nu arta. E aproape la fel. Si eu am fost unul dintre cei mai buni bikeri de la mine din oras. E drept ca pe vremea aia eram singurul cu BMX, in rest… ucraine si pegas.

  2. Saptamana asta am stat si eu cam vreo doua ore langa un skatepark si am fost impresionat pe pustii aia.

  3. intradevar alin moldovan e cel mai bun din romania, dar mai sunt prin baia mare care sa se apropie de nivelul lui 🙂

  4. Artă urbană şi sport extrem deopotrivă, de ce nu… combină elemente nu tocmai la îndemâna oricui, talent, mult exerciţiu şi evident o doză măricică de nebunie (în sensul bun) 😉 Păi dacă tot aţi fost colegi de „grădi”, nu încerci şi tu… poate te vei lăuda mai apoi cu un loc pe podium nu doar că ai fost coleg cu cineva care a prins o „doar” o menţiune, lăudabilă de altfel. 😀 😛 😉

  5. E bun omul, nici nu vreau să-mi imaginezi câte ore de muncă și câte căzături are în background. :))

  6. Mare lucru1 As fi facut si eu daca nu ma incurcam in rotile ajutatoare!:)))sau daca se reducea atractia gravitationala cu 25%, ca salariul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*